Slanka MAXI

– Ensimmäisellä viikolla tapahtuu seuraavaa:

Slanka Maxi – aloituspotku uusille elämäntavoille

Syöt 3 Slanka-ateriaa ja juot 3 litraa vettä (tavallinen vesi on parasta) päivässä ja muutaman kupillisen kahvia tai teetä (mieluiten vihreää tai Rooibos-teetä) ilman maitoa ja sokeria. Juo aterian jälkeen aina lasillinen vettä. Suosittelemme Slankan kookosöljyä 1 tl kaksi kertaa päivässä (ei vaikuta ketonivaiheeseen).

Näin useimmat kokevat ensimmäisen viikon:

1. päivä Säädä mielentilasi kohti uutta tavoitettasi. Iltaa kohti edetessä saatat tuntea itsesi nälkäiseksi. Anna kehollesi aikaa sopeutua. Veden juominen on tärkeää. Tee päivittäinen kävelyretki.

Menestys syntyy pienistä päivittäisistä saavutuksista!

2. päivä Ensimmäisten päivien aikana elimistösi käyttää energian saantiin hiilihydraatteja, joita on varastoituneena lihaksiin ja maksaan. Kyseessä ovat kehon ns. glykogeenivarastot, jotka koostuvat glykogeeni-sokereista. Elimistö käyttää nämä varastot ennen, kuin varsinainen rasvanpoltto alkaa. Saatat tuntea itsesi nälkäiseksi, mutta voit syödä 3 Slanka-ateriaa päivässä, ja saat niistä kaikki tarvitsemasi ravintoaineet. Pystyt laihduttamaan. Onko nykyisen painosi kertyminen vienyt vuosia? Anna itsellesi nyt aikaa, että pääset alkuun laihduttamisessa. Toisena päivänä se on ohi!

Mikään ei ole mahdotonta, vaikka se tuntuukin vaikealta!

3. päivä Olet jo laihtunut. Tämä päivä voi olla kuitenkin hieman hankalampi. Sinnittele! Kun glykogeenivarastoja tyhjennetään, on kehon vaikeampi ylläpitää nestetasapainoa. Tämän vuoksi sinun tulee juoda 3 litraa vettä päivän aikana. Kun glykogeenivarastot ovat tyhjät, alkaa elimistö käyttää varastoitunutta rasvaa. Kun syöt tässä vaiheessa jotakin, niin varastot täydentyvät taas. Keskity tavoitteeseesi. Kuvittele, kuinka hyvältä tuntuu kun olet saavuttanut tavoitteesi. Varmista, että vatsasi toimii. Ota kolmannesta päivästä lähtien 2 tl kookosöljyä päivässä tai psylliumin kuorta, jos vatsa ei toimi.

Aikaisemmat epäonnistumiset auttavat onnistumaan tulevaisuudessa!

4. päivä Nyt glykogeenivarastosi ovat pääosin lopussa, ja elimistö ryhtyy muuttamaan kehoosi varastoitunutta rasvaa energiaksi. Alat nyt tuntea vointisi paremmaksi, vaikka oletkin hetkittäin väsynyt. Useimmat tuntevat kuitenkin jo nyt vointinsa parantuneen: he jaksavat paremmin ja enemmän. Muista juoda riittävästi vettä ja tee päivittäinen kävelylenkkisi.

Älä ajattele mistä jäät paitsi, vaan yritä ajatella sitä, mitä haluat saavuttaa!

5. päivä Olet nyt selvinnyt ensimmäisistä vaikeista päivistä. Normaalitilanteessa elimistö muodostaa energiaa glykogeenistä mm. aivoja varten. Mutta kun glykogeenivarastot on käytetty, ryhtyy elimistö muodostamaan energiaa kehoon varastoituneesta rasvasta. Tätä vaihetta kutsutaan ketonivaiheeksi. Silloin olo paranee ja ruokahalu vähenee. Olo tuntuu energisemmältä. Kun rasvanpoltto on alkanut, saattaa hengitys muuttua pahanhajuiseksi. Harjaa hampaat usein ja käytä suuvettä. Voit raikastaa hengitystä myös minttupastilleilla.

Askel kerrallaan pääset pitkälle!

6. päivä Nyt rasvanpoltto on täydessä vauhdissa! Ketoniaineet vähentävät ruokahalua. Saat kaiken ravinnon Slankasta. Optimaalinen tasapaino proteiinien ja hiilihydraattien välillä tuottaa juuri oikean määrän ketoniaineita. Mielialasi kohenee ja nyt todella huomaat, että painosi putoaa! Pienempi määrä ruokaa tarkoittaa vähemmän wc-käyntejä. Muista juoda vettä, jotta vatsasi pysyy toiminnassa.

Jos ei voi olla mitä haluaa, niin pitää haluta sitä mitä voi olla!

7. päivä Nyt on ensimmäinen viikko takana! Hienoa! Olet todistanut itsellesi, että sinulla on sekä tahdonvoimaa että motivaatiota tehdä perustavanlaatuinen elämänmuutos, ja pystyt saavuttamaan uuden tavoitepainosi.

Et voi muuttaa menneisyyttä, mutta tulevaisuutta voit!

Tee omasta tulevaisuudestasi nyt sellainen, kuin haluat.

Seuraavat päivät Nyt kaikki on jo paljon helpompaa. Voit hyvin jatkaa eteenpäin Slanka Maxilla yhden tai useamman viikon. Muista, että sinun tulee tuntea olosi hyväksi painonpudotuksen aikana, ja jos Slanka Maxin jatkaminen ei tunnu sopivalta, niin sitten vaihdat vain Slanka Kombiin. Keskustele asiasta oman Slanka-valmentajasi kanssa.

Takaisin