Slanka-dieetti

maxikombibalans5_2

Näin pudotat painoa helposti ja nopeasti!

Laihduttamisen pitäisi olla yksinkertaista ja joustavaa. Sen pitää myös maistua hyvältä! Muuten dieettiin saattaa nopeasti kyllästyä. Monet asiakkaistamme valitsevat Slanka 5:2 -dieetin . Päätät itse laihdutusvauhtisi. Nopeita tuloksia saat Slanka Maxilla ja hieman maltillisemman laihdutusvauhdin saat Slanka Kombilla. Ja kun saavutat uuden ihannepainosi, pidät sitä yllä Slanka Balansin avulla. Kuten kaikissa elämäntapojen muutossa, niin myös Slankan dieetissä pitää olla päättäväisyyttä. Slankalta saa myös apua oman mielentilansa tsemppaamiseen. Slankan Mind Training, 8 viikon verkkopalvelu.

Slanka Maxi Slanka-Maxi_60

Tehokkain laihdutusohjelma, joka tarjoaa nopeimman mahdollisen tuloksen. Syöt vain
3 Slanka-ateriaa päivässä – et mitään muuta. Ei hedelmiä eikä mitään muutakaan.

Tämä tiukka 3 Slanka-aterian dieetti (yhteensä 500 kcal päivässä) on nimeltään Maxi. Voit valita pirtelöitä, keittoja ja vanukkaita (ei Slankan ateriapatukoita), kaikki maut sisältävät samanlaisia ravinteita. Juo 3 litraa vettä päivässä. Saat apua ketonivaiheessa (rasvanpoltto on silloin käynnissä) noin neljän päivän kuluttua. Tuotteemme ehkäisevät nälän tunnetta, mikä rohkaisee sinua jatkamaan.

Sinun tulee olla täysin terve, jotta voit aloittaa Slanka-dieetin. Slankaa ei myöskään tulisi käyttää ainoana ravinnonlähteenä yhtäjaksoisesti kolmea viikkoa pidempään keskustelematta asiasta ensin Slanka-valmentajasi tai lääkärisi kanssa. Älä unohda myöskään paino-ohjelmasi päivittäisiä kuntoiluharjoituksia. Matalan intensiteetin harjoitteluun suositellaan Slanka Maxi -ohjelmaa.

Slanka suosittelee käyttämään kookosöljyä 1 tl kaksi kertaa päivässä. Tämä ei vaikuta ketonivaiheeseen.
Ensimmäinen viikko Slanka Maxin kanssa
Siirtyminen Slanka Kombiin

Slanka Kombi

Jos sinulle riittää hieman hitaampi painonpudotusvauhti, niin silloin oikea valinta on Slanka Kombi. Voit aloittaa painonpudotuksen suoraan Kombilla tai siirtyä Kombiin, kun olet aloittanut ensin Slanka Maxilla. Syöt päivittäin 3 Slanka-ateriaa ja sen lisäksi pienemmän aterian tavallista ruokaa ns. lautasmallin mukaisesti. Syöt näin ollen aina vähintään 4 ateriaa päivässä, mikä on ihanteellista kaloreiden polttamisen kannalta dieettisi aikana.

Juo noin 2 litraa vettä päivässä. Voit tiedustella useammista vaihtoehdoista ja joustavammasta mallista omalta Slanka-valmentajaltasi. Kombi-dieetin ketonivaiheessa esiintyy vähän näläntunnetta, minkä vuoksi laihtuminen kestää hieman pidempään. Jatka Kombi-dieettiä niin kauan, että olet saavuttanut tavoittelemasi painon. Voit korvata yhden Slanka VLCD:n (pirtelö, keitto, vanukas) yhdellä Slanka LCD ateriapatukalla. Älä unohda myöskään suorittaa päivittäisiä liikuntaharjoituksiasi dieettisi aikana. Suosittelemme myös Slanka kookosöljyä 2 rkl / päivä.
Siirtyminen Slanka Balansiin

 

Slanka Balans

Tämä vaihe on ajankohtainen silloin, kun olet saavuttanut oman tavoitepainosi ja kun sekä syömäsi/juomasi että kuluttamasi energiamäärät ovat tasapainossa. Nyt haasteena on säilyttää uusi paino pitkällä tähtäimellä – kyseessä on elämäntapojen muutos. Et voi palata enää takaisin vanhoihin ruokatottumuksiisi.

Älä kärsi huonosta omatunnosta! Jos haluat syödä vähän enemmän, niin voit vastaavasti tasapainottaa kalorien saantiasi Slankan avulla. Korvaa 5 – 10 ateriaa viikon aikana Slankan pirtelöillä, keitoilla, vanukkailla tai ateriapatukoilla. Voit nauttia Slankan myös välipalana. Juo noin 2 litraa vettä päivässä. Pysy liikkeessä äläkä unohda päivittäisiä harjoituksiasi. Tämä on yksinkertainen tie pysyvään painonhallintaan. Suosittelemme nauttimaan Slanka kookosöljyä 2 – 3 tippaa päivässä.

5:2-dieetti

Valitse viikosta 2 päivää, jolloin syöt 3 – 4 annosta Slankaa, ja muina 5 päivänä syöt normaalisti – yksinkertaista, vai mitä? Valitset siis itsellesi viikosta kaksi ”Slanka-päivää”. Niiden ei pidä olla peräkkäin.

Näinä kahtena päivänä kalorimääräsi on noin 500 (miehillä 600) – ja Slankasta saat kaikki tarvitsemasi ravintoaineet (myös kehon rakennusaineen eli proteiinin) joka aterialla.

Suosittelemme myös nautittavaksi Slanka kookosöljyä 2 – 3 rkl / päivä 5 päivän aikana, ja 2 tl / päivä jakson 2 päivän aikana. Sekoita pirtelöön tai keittoon.

Vinkkejä siihen, mitä voit syödä muina päivinä löydät Slanka sovelluksesta. Se on ilmainen sovellus Androidille ja iPhonelle (etsi Slanka). Voit korvata myös viiden päivän jakson aikana osan välipaloista Slankalla. Jos haluat edelleen laihtua nopeammin, niin valitse Slanka Maxi tai Slanka Kombi.

Slanka 800

8 viikon aikana syöt päivittäin 3 Slanka-ateriaa (500 kcal) + 300 kcal edestä vähähiilihydraattisia vihanneksia esim. parsakaalia, paprikaa, kukkakaalia, kesäkurpitsaa, sieniä.

Tunnet olosi mukavaksi ja voit olla varma, että saat sinulle oikean määrän ravintoaineita.

 

Lue lisää Slankan painonpudotusohjelmasta