Vihannes

KEITTO

Herkullinen vihanneskeitto porkkananpaloilla, parsakaalilla, tomaattihiutaleilla sekä basiilikalla.

stay-in-shape-full-nutrition-flag_

VIHANNESKEITTO

Herkullinen vihanneskeitto, jossa pieniä porkkananpaloja, parsakaalia, tomaattihiutaleita sekä basilikaa. Anna tekeytyä muutama minuutti ennen syömistä, jotta kuivajäädytetyt vihannekset ehtivät pehmetä.

Ainesosat

Rasvaton maitojauhe, maitoproteiini, aromi (sisältää maitoa ja selleriä), maltodekstriini, mineraalit (natriumkloridi, trikalsiumfosfaatti, magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, kaliumfosfaatti, magnesiumfosfaatti, rauta (III) difosfaatti, natriummolybdaattia, sinkkisulfaatti, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti) ja vitamiinit (askorbiinihappo, dl-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, d-biotiini, retinyyliasetaatti, kalsium-d-pantotenaatti, syanokobalamiini, foolihappo, pyridoksiinihydrokloridi, kolekalsiferoli, tiamiini, riboflaviini, fyllokinoni), emulgointiaine soijalesitiini, kasviöljy (rapsi), porkkanapalat, stabilointiaineita ksantaanikumi ja karrageeni, parsakaali, tomaattihiutaleet, basilika, väriaine Klorofylliginikuparikompleksiaine.

 

Ravintosisältö Slanka Vihanneskeitto

per 100g per annos (=45 g) per päiväannos (=135 g)
Energia kcal/kJ 370/1550 170/700 500/2100
Proteiinia g 37 17 50
Hiilihydraatteja g 37 17 50
joista sokeria g 27 12 36
Rasvaa g 8,5 4 11
joista tyydyttyneitä rasvoja g 1,5 0,5 2
joista linolihappoja g 2,2 1 3
Kuitua g 1,5 0,5 2
A-vitamiini mg 0,9 0,4 1,2
D-vitamiini μg 4 1,8 5,4
E-vitamiini mg 8 3,6 11
K-vitamini μg 52 23 70
Tiamiini mg 1,3 0,6 1,8
Riboflaviini mg 2 0,9 2,6
Niasiini mg 13,9 6,2 18,7
B6-vitamiini mg 1,8 0,8 2,4
B12-vitamiini μg 3,3 1,5 4,5
Folasiini μg 170 76 230
Biotiini μg 90 40 120
Pantoteenihappo mg 3 1,3 4
C-vitamiini mg 51 23 68
Natrium (Na) g 1,7 0,8 2,3
Kalium (K) g 1,6 0,7 2,2
Kalsium (Ca) g 0,9 0,4 1,2
Kloridi (Cl) g 2 0,9 2,7
Fosfori (P) mg 860 390 1200
Magnesium (Mg) mg 320 140 430
Rauta (Fe) mg 12 5,5 16
Sinkki (Zn) mg 11 4,8 15
Kupari (Cu) mg 1,5 0,7 2
Jodi (I) μg 130 56 170
Mangaani (Mn) mg 1,8 0,8 2,5
Kromi (Cr) μg 37 17 50
Seleeni (Se) μg 42 19 56
Molybdeeni (Mo) μg 110 49 150

Valmistus

Sekoita pussin sisältö noin 2,5-3 desilitraan kylmää vettä. Sekoita Slanka-shakerissa. Älä ravista, kun käytät kuumaa vettä. Syö 10 minuutin kuluttua. Lämmin keitto – lämmitä mikrossa max. 60 asteiseksi. Anna keiton vetäytyä muutama minuutti ennen syömistä, jotta kanapalat ja vihannekset pehmenevät.

 

tillredning-slanka-soppa

Muuntele Slanka-tuotteitasi

Slanka-keitot ja -pirtelöt ovat erinomaisia sellaisenaan – ne ovat myös nopeasti sulavia. Jos kuitenkin haluat vaihtelua, voit maustaa niitä makusi mukaan. Käytä luovuuttasi ja vaihtele makuja painonpudotuksesi aikana.

Jos olet valinnut Slanka Maxi -ohjelman, eli syöt vain kolme Slanka-annosta päivässä, sekä lisäksi vettä ja kahvia tai teetä, käytä makuvaihtoehtoja, jotka on merkitty **-merkillä. Käytä myös 2 rkl Slanka-kookosöljyä päivittäin (Slanka Maxi: 2tl/pvä) – se on hyödyllistä sekä lisää ekstraa ruokavalioosi.

Soppor

Maustettu keitto • Mausta keitto currylla, valkosipulilla, ruohosipulilla tai sitruunapippurilla. Tabasco tai ranskalainen sinappi tuo jännittävää makua keittoon. Myös cayennenpippuri sekä chili toimivat hyvin mausteina. Voit sekoittaa keittoon myös Slanka-kookosöljyä.

 

Luksuskeitto/-liemi • Ravut, raputikut, purjorenkaat ja parsapalaset tekevät vihanneskeitosta erityisen maukkaan.