Kana

KEITTO

Rikas, kermainen ja herkullinen keitto, jossa curryn makua, kananpaloja ja purjoa, jotka tuovat aidon aterian tuntua.

stay-in-shape-full-nutrition-flag_

KANAKEITTO

Rikas ja hyvänmakuinen keitto, jossa curryn makua, kananpaloja sekä purjoa, jotka tuovat aidon aterian tuntua. Anna keiton tekeytyä hetki ennen syömistä, jotta kananpalat ehtivät pehmetä.

Ainesosat

Rasvaton maitojauhe, maitoproteiini, maltodekstriini, aromi (sisältää laktoosia, selleri, munat, arominvahventeet E 621, E 627 ja E 631), kivennäisaineet (natriumkloridi, trikalsiumfosfaatti, magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, kaliumfosfaatti, magnesiumfosfaatti, rauta (III) difosfaatti, natriummolybdaattia, sinkkisulfaatti, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti) ja vitamiinit (askorbiinihappo, dl-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, d-biotiini, retinyyliasetaatti, kalsium-d-pantotenaatti, syanokobalamiini, foolihappo, pyridoksiinihydrokloridi, kolekalsiferoli, tiamiini, riboflaviini, fyllokinoni), emulgointiaine soijalesitiini, kasviöljy (rapsi), kanan paloja (valkoinen kananliha, suola, antioksidantti E 304, E 307, E 322 ja E 330), stabilointiaine ksantaanikumi ja karrageeni, purjosipuli, väriaine beetakaroteeni.

 

Ravintosisältö Slanka Kanakeitto

per 100g per annos (=45 g) per päiväannos (=135 g)
Energia kcal/kJ 370/1550 170/700 500/2100
Proteiinia g 37 17 50
Hiilihydraatteja g 37 17 50
joista sokereita g 26 12 35
Rasvaa g 8,5 4 12
joista tyydyttyneitä rasvoja g 1,5 0,5 2
joista linolihappoja g 2,2 1 3
Kuituja g 1 0,5 1,5
A-vitamiini mg 0,8 0,4 1,1
D-vitamiini μg 4 1,8 5,4
E-vitamiini mg 8 3,6 11
K-vitamiini μg 52 23 70
Tiamiini mg 1,3 0,6 1,8
Riboflaviini mg 2 0,9 2,6
Niasiini mg 13,8 6,2 18,6
B6-vitamiini mg 1,7 0,8 2,3
B12-vitamiini μg 3,3 1,5 4,5
Folasiini μg 170 76 230
Biotiini μg 90 40 120
Pantoteenihappo mg 3 1,3 4
C-vitamiini mg 50 23 68
Natrium (Na) g 1,5 0,7 2
Kalium (K) g 1,6 0,7 2,2
Kalsium (Ca) g 0,9 0,4 1,2
Kloridi (Cl) g 1,4 0,6 1,9
Fosfori (P) mg 820 370 1110
Magnesium (Mg) mg 310 140 420
Rauta (Fe) mg 12 5,5 16
Sinkki (Zn) mg 11 4,8 15
Kupari (Cu) mg 1,4 0,7 2
Jodi (I) μg 120 55 170
Mangaani (Mn) mg 1,8 0,8 2,5
Kromi (Cr) μg 37 17 50
Seleeni (Se) μg 41 18 55
Molybdeeni (Mo) μg 110 49 150

Valmistus

Sekoita pussin sisältö noin 2,5-3 desilitraan kylmää vettä. Sekoita Slanka-shakerissa. Älä ravista, kun käytät kuumaa vettä. Syö 10 minuutin kuluttua. Lämmin keitto – lämmitä mikrossa max. 60 asteiseksi. Anna keiton vetäytyä muutama minuutti ennen syömistä, jotta kanapalat ja vihannekset pehmenevät.

 

tillredning-slanka-soppa

Muuntele Slanka-tuotteitasi

Slankka-keitot ja -pirtelöt ovat erinomaisia sellaisenaan – ne ovat myös nopeasti sulavia. Jos kuitenkin haluat vaihtelua, voit maustaa niitä makusi mukaan. Käytä luovuuttasi ja vaihtele makuja painonpudotuksesi aikana.

Jos olet valinnut Slanka Maxi -ohjelman, eli syöt vain kolme Slanka-annosta päivässä, sekä lisäksi vettä ja kahvia tai teetä, käytä makuvaihtoehtoja, jotka on merkitty **-merkillä. Käytä myös 2 rkl Slanka-kookosöljyä päivittäin (Slanka Maxi: 2tl/pvä) – se on hyödyllistä sekä lisää ekstraa ruokavalioosi.

Soppor

Maustettu keitto • Mausta keitto currylla, valkosipulilla, ruohosipulilla tai sitruunapippurilla. Jännittävää makua saat myös tabascolla tai ranskalaisella sinapilla. Cayennenpippuri ja chili ovat myös hyviä mausteita. Lisää myös hiukan Slanka-kookosöljyä kaikkiin keittoihisi.

Luksuskeitto/-liemi • Katkarapuja, raputikkuja, purjorenkaat ja parsanpalaset keitossa ovat herkullisia.