Vanilja

PIRTELÖ

Erinomainen vaniljan maku, jossa makeus on tasapainossa. Asiakkaamme sanovat, että se maistuu hieman sulaneelle vaniljajäätelölle.

Haluatko paksumman ja kuohkeamman koostumuksen? Sekoita tehosekoittemessa jäämurskan kanssa.

stay-in-shape-full-nutrition-flag_

VANILJAPIRTELÖ

Hyvää sellaisenaan tai ripauksella kanelia, kardemummaa tai inkivääriä. Voit sekoittaa mukaan myös marjoja ja hedelmiä. Jos olet valinnut Slanka Maxi -ohjelman, nauti sellaisenaan. Hyvänmakuista ja paino putoaa nopeasti.

Ainesosat

Rasvaton maitojauhe, maitoproteiini, fruktoosi, mineraalit (natriumkloridi, trikalsiumfosfaatti, magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, kaliumfosfaatti, magnesiumfosfaatti, rauta (III) difosfaatti, natriummolybdaatti, sinkkisulfaatti, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti) ja vitamiinit (askorbiinihappo, dl-alfa-tokoferyyliasetaatti , nikotiiniamidi, d-biotiini, retinyyliasetaatti, kalsium-d-pantotenaatti, syanokobalamiini, foolihappo, pyridoksiinihydrokloridi, kolekalsiferoli, tiamiini, riboflaviini, fyllokinoni), emulgointiaine soijalesitiini, kasviöljy (rapsi), aromi, cikoriarotfiber (inuliini), stabilointiaine ksantaanikumi ja karrageeni , aromi, makeutusaine asesulfaami K.

Ravintosisältö Slanka Vanilja

  per 100g per annos (=45 g) per päiväannos (=135 g)
Energia kcal/kJ 380/1600 170/700 500/2150
Proteiinia g 37 17 50
Hiilihydraatteja g 39 18 53
joista sokereita g 37 17 50
Rasvaa g 8,5 4 11
joista tyydyttyneitä rasvoja g 1,5 0,5 2
joista linolihappoja g 2,2 1 3
Kuitua g 1 0,5 1,5
A-vitamiini  mg 0,8 0,4 1,1
D-vitamiini μg 4 1,8 5,4
E-vitamiini mg 8 3,6 11
K-vitamiini μg 52 23 70
Tiamiini mg 1,3 0,6 1,8
Riboflaviini mg 2 0,9 2,6
Niasiini mg 13,8 6,2 18,6
B6-vitamiini mg 1,8 0,8 2,4
B12-vitamiini μg 3,3 1,5 4,5
Folasiini μg 170 76 230
Biotiini μg 90 40 120
Pantoteenihappo mg 3 1,3 4
C-Vitamiini mg 50 23 68
Natrium (Na) g 0,9 0,4 1,2
Kalium (K) g 1,6 0,7 2,2
Kalsium (Ca) g 0,9 0,4 1,2
Kloridi (Cl) g 1,2 0,6 1,7
Fosfori (P) mg 880 400 1200
Magnesium (Mg) mg 320 140 430
Rauta (Fe) mg 12 5,5 16
Sinkki (Zn) mg 11 4,8 15
Koppar (Cu) mg 1,4 0,7 2
Jodi (I) μg 120 55 170
Mangaani (Mn) mg 1,8 0,8 2,5
Kromi (Cr) μg 37 17 50
Seleeni (Se) μg 42 19 56
Molybdeeni (Mo) μg 110 49 150

Valmistus

Sekoita pussin sisältö ja noin 2,5-3 desilitraan kylmää vettä Slanka-shakerissa. Juo 10 minuutin sisään. Vinkki: kylmä pirtelö – hyvää jäiden kanssa.

tillredning-slanka-shake

Muuntele Slanka-tuotteitasi

Slankan ”vaniljapuuro”
Slankan Vaniljapirtelö

3 dl vettä
2 msk psyllium-siemenet
1 tsk kookosöljyä

Kanelia tai muita mausteita

Anna seisoa pari minuuttia valmistuksen jälkeen, jotta psyllium-siemenet ehtii luoda puurokoostumuksen.

Vanilj_s

Kylmä vanilja ** Sekoita kylmään veteen ja pieneen määrään jäitä. Sekoita Slanka-kookosöljyä ennen jäiden lisäämistä.

Lämmin vanilja ** Valmista Slanka lämpimään veteen. Älä kuumenna yli 60-asteiseksi. Muista lisätä Slanka-kookosöljyä.

Päärynä-vanilja ** Sekoita kylmään veteen ja pieneen määrään jäitä. Lisää muutama tippa päärynäaromia. Nam!

Ananasvanilja – Sekoita Slanka jäisiin ananaskuutioihin ja veteen (2,5-3dl). Nauti pitkällä lusikalla tai paksulla pillillä.

Vaniljasuklaa – Sekoita 1 tl puhdasta kaakaojauhetta pussiin vaniljaa. Lisää vesi. Juo kylmänä tai kuumana.

Itämainen vanilja ** – Valmista vanilja veteen, aivan kuten tavallisesti. Mausta sitten kanelilla. Voit valita mausteeksi myös kardemummaa tai hiukan inkivääriä. Vaihtele makuja – kokeile myös kuumana ja kylmänä, lämpötilakin vaikuttaa makuun.

Toffeevanilja – Vaihda vesi valmiiseen kahviin tai sekoita shakerissa pikakahvijauheen kanssa. Juo kuumana tai kylmänä. Sahramivanilja ** – Valmista Slanka Vanilja ohjeiden mukaan. Lisää sahramia ja sekoita tehosekoittimessa. Jännittävä juoma niin kylmänä kuin kuumanakin.

Piparkakku ** – Valmista Slanka vanilja tavanomaiseen tapaan. Lisää jäämurskaa ja hiukan sokeritonta, valmiiksi sekoitettua piparkakkumaustetta ja sekoita tehosekoittimella.

Luksusjuoma – Sekoita Slanka haluamiesi hedelmien ja marjojen kanssa. Lisää vesi ja jäät.