Vegetaarinen keitto

KEITTO

Uusi Kasviskeitto- odotettu kasvisvaihtoehto Slankan suositulle kanakeitolle. Herkullinen ja täyteläinen maku, johon on lisätty viherkaalia ja juustoa. Pureskeltavat pienet palat tekevät herkullisesta keitosta, vieläkin täyteläisemmän.

stay-in-shape-full-nutrition-flag_

VEGETAARINEN KEITTO

Täyteläinen, laktoositon vihanneskeitto vaativaan makuun. Varma kalorienrajoittaja, joka maistuu hyvälle ja on täynnä ravinteita. Vinkki! Käytä tätä keittoa aterian pohjana. Voit kasata keittosi yhdistämällä erilaisia raaka-aineita, kuten parsakaalia, rapuja tai lohikuutioita. Anna mielikuvituksesi lentää. Lisää myös Slanka-kookosöljyä, niin saat täyteläisemmän maun.

.

Valmistus

Sekoita pussin sisältö noin 2,5-3 desilitraan kylmää vettä. Sekoita Slanka-shakerissa. Älä ravista, kun käytät kuumaa vettä. Syö 10 minuutin kuluttua. Lämmin keitto – lämmitä mikrossa max. 60 asteiseksi. Anna keiton vetäytyä muutama minuutti ennen syömistä, jotta kanapalat ja vihannekset pehmenevät.

tillredning-slanka-soppa

Muuntele Slanka-tuotteitasi

Slanka-keitot ja -shaket ovat erinomaisia sellaisenaan – ne ovat myös nopeasti sulavia. Jos kuitenkin haluat vaihtelua, voit maustaa niitä makusi mukaan. Käytä luovuuttasi ja vaihtele makuja painonpudotuksesi aikana.

Vinkkejä • Ripottele päälle paahdettuja siemeniä, lisää vihreitä vihanneksia (esim. parsakaalin kukintoja, tuoreita yrttejä, purjorenkaita) ja lisää pala sinihomejuustoa. Kuoritut katkaravut, lohikuutiot tai kovaksi keitetty muna (puolikkaina tai jauhettuna) tuovat myös paljon makua. (Ei Maxi)

Sekoita hiukan Slanka-kookosöljyä kaikkiin keittoihisi tuomaan lisää makua ja täyteläisyyttä.