Suklaa

PIRTELÖ

”Asiakkaidemme mielestä tämä maistuu aidolle suklaalle. Laatusuklaata ja tasapainoista makeutta. Kokeile kylmänä ja kuumana. Valmista suklaamoussea tai jäätelöä lisäämällä jäitä. Painonpudotus maistuu hyvälle.

SUKLAAPIRTELÖ

”Asiakkaidemme mielestä tämä maistuu aidolle suklaalle. Laatusuklaata ja tasapainoista makeutta. Kokeile kylmänä ja kuumana. Valmista suklaamoussea tai jäätelöä lisäämällä jäitä. Painonpudotus maistuu hyvälle.

Valmistus

Sekoita pussin sisältö ja noin 2,5-3 desilitraan kylmää vettä Slanka-shakerissa. Juo 10 minuutin sisään. Vinkki: kylmä pirtelö – hyvää jäiden kanssa.

tillredning-slanka-shake

 

Muuntele Slanka-tuotteitasi

variera-slanka-vlcd-viktminskning

Kylmä luksussuklaa** Sekoita jääpalojen ja kylmän veden kanssa tehosekoittimessa, jotta saat koostumuksesta kuohkean. Maistuu suklaajäätelölle tai suklaamousselle. Nauti pitkällä lusikalla tai paksulla pillillä. Sekoita Slanka-kookosöljyä ennen jäiden lisäämistä.

Chilisuklaa ** Sekoita kylmän veden ja chilijauheen kanssa. Voit käyttää myös tuoretta chiliä. Valitse vahvuus oman makusi mukaan. Sekoita jääpalojen kanssa. Nauti pitkällä lusikalla. Älä unohda lisätä Slanka-kookosöljyä.

Lämmin suklaa ** – Valmista Slanka veteen. Älä lämmitä yli 69-asteiseksi. Maistuu O’boy-kaakaolta.

Suklaarommi ** – Lisää muutama tippa arrakki-esanssia valmiiseen juomaan. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Mokkasuklaa ** – Sekoita Slanka-pirtelö espressokahviin tai seokseen, jossa on 3dl vettä + lyofilisoitua espressokahvia. Suklaamousse turkkilaisella jugurtilla – sekoita Slanka jääkuutioiden ja kylmän veden (1,5-2dl) kanssa. Seoksesta tulee paksua. Tarjoile nokareella turkkilaista jugurttia. Kokeile myös raejuustoa.

CocaCola-suklaa ** – Valmista Slanka noin 1dl vettä ja lisää sitten noin 2,5 dl Coca Cola Lightia. Sekoita varovasti ja juo pillillä.

Appelsiinisuklaa – Sekoita Slanka-shake ja lisää puristettua appelsiinimehua sekä hiukan appelsiinin kuorta. Hyvää niin kylmänä kuin kuumanakin.

Mustikkasuklaa – Sekoita mustikoita Slanka suklaaseen ja lisää vesi sekä jäät. Koristele mustikoin. Syö pitkällä lusikalla tai paksulla pillillä.

Vadelmasuklaa – Sekoita vadelmat Slanka suklaaseen ja lisää vesi sekä jäät. Koristele vadelmin. Syö pitkällä lusikalla tai paksulla pillillä. Sekoita mukaan Slanka-kookosöljyä ennen jäiden lisäämistä.