Minttusuklaa

PIRTELÖ

Täyteläistä suklaata, jonka maku muistuttaa After Eight-suklaata.

Minttusuklaa kilpailee suosikkituotteiden ykköspaikasta tavallisen suklaan kanssa. Hyvää niin kylmänä kuin lämpimänäkin.

stay-in-shape-full-nutrition-flag_

SHAKE MINTCHOKLAD

 

Minttusuklaa kilpailee suosikkituotteiden ykköspaikasta tavallisen suklaan kanssa. Hyvää niin kylmänä kuin lämpimänäkin. Tasapainoista makeutta. Pudota painoa hyvänmakuisesti.

Käyttövalmiissa tuotteissa laktoosia <0.01 % annosta kohti.
Jauhe sekoitetaan ensin veteen:
Keitot ja pirtelöt: 46 g jauhetta / 300 ml vettä

 

SLANKAN LAKTOOSITON VALIKOIMA

Valmistus

Sekoita pussin sisältö ja noin 2,5 – 3 desilitraan kylmää vettä Slanka-shakerissa. Juo 10 minuutin sisään. Vinkki: Kylmä pirtelö – hyvää jääpalojen kanssa.

Muuntele Slanka-aterioitasi

Slankan keitot ja pirtelöt ovat herkullisia sellaisinaan – ja erittäin helposti sulavia. Jos haluat vaihtelua, voit maustaa niitä oman makusi mukaan. Ehkä löydät suosikkivariaatiosi alla olevalta listalta. Käytä luovuuttasi ja kokeile erilaisia makuja painonpudotuksesi aikana.
Slanka Maxin valinnet, eli kolme Slanka-annosta, vettä sekä muutaman kupin kahvia tai teetä päivässä nauttivat, voivat käyttää makuvaihtoehtoja, jotka on merkitty **-merkein. Sisällytä mukaan 2 rkl Slanka-kookosöljyä päivässä (Maxi – 2 tl/pvä) – Se tuo hyötyä ja lisää ohjelman tehoa.

Luxuspirtelö

variera-slanka-vlcd-viktminskningSekoita Slankaan hedelmiä ja marjoja makusi mukaan. Lisää joukkoon jääpaloja sekä tilkka kylmää vettä ja sekoita tehosekoittimella kuohkeaksi. Lisää vettä ja jäitä.