Mansikka

PIRTELÖ

Maukas mansikkapirtelö, joka maistuu kesältä. Valmistuu maukkaaksi Slanka-shakerissa. Lisää mukaan jääpaloja.

Jos haluat paksumman ja kuohkeamman koostomuksen, sekoita tehosekoittimessa jäämurskan kanssa.

stay-in-shape-full-nutrition-flag_

MANSIKKAPIRTELÖ

viktminskning-jordgubb-shake

Maukas mansikkapirtelö, josta tulee erityisen hyvää pienessä Slanka-shakerissamme, mieluiten jääpalojen kanssa sekoitettuna. Jos haluat koostumuksesta vielä paksumman ja kuohkeamman, sekoita pirtelö tehosekoittimessa jäämurskan kanssa. Painonpudotus maistuu hyvältä.
Käyttövalmiissa tuotteissa laktoosia <0,01 % per annos
Jauhe sekoitetaan ensin veteen:
Keitot ja pirtelöt: 46 g jauhetta / 300 ml vettä

 

SLANKAN LAKTOOSITON VALIKOIMA

Valmistus

Sekoita pussin sisältö noin 2,5-3 desilitraan kylää vettä Slanka-shakerissa. Juo kymmenen minuutin sisään. Vinkki: Kylmä pirtelö – maistuu jäiden kanssa.

 

tillredning-slanka-shake

Muuntele Slanka-tuotteitasi

Slanka-keitot ja -pirtelöt ovat maukkaita sellaisenaan – ja sulavat helposti. Jos haluat vaihtelua, voit maustaa niitä makusi mukaan. Ehkä löydät suosikkisi alla olevalta listalta. Käytä luovuuttasi ja vaihtele makuja painonpudotuksesi aikana. Jos olet valinnut Slanka Maxin, eli nautit vain kolme Slanka-annosta päivässä, vettä sekä kahvia tai teetä, käytä makuvaihtoehtoja, jotka on merkitty **-merkillä. Ota mukaan 2 rkl Slanka-oliiviöljyä päivässä (Maxi: 2tl/pvä) – saat lisättyä jotakin ekstraa, ja kaiken lisäksi se on hyväksi sinulle.

Luxuspirtelö

variera-slanka-vlcd-viktminskningSekoita Slanka haluamiesi hedelmien ja marjojen kanssa. Laita mukaan jääkuutioita ja hiukan kylmää vettä ja sekoita tehosekoittimella kuohkeaksi. Lisää vettä ja jäitä.