Kana

KEITTO

Rikas, kermainen ja herkullinen keitto, jossa curryn makua, kananpaloja ja purjoa, jotka tuovat aidon aterian tuntua.

stay-in-shape-full-nutrition-flag_

KANAKEITTO

Rikas ja hyvänmakuinen keitto, jossa curryn makua, kananpaloja sekä purjoa, jotka tuovat aidon aterian tuntua. Anna keiton tekeytyä hetki ennen syömistä, jotta kananpalat ehtivät pehmetä.

Valmistus

Sekoita pussin sisältö noin 2,5-3 desilitraan kylmää vettä. Sekoita Slanka-shakerissa. Älä ravista, kun käytät kuumaa vettä. Syö 10 minuutin kuluttua. Lämmin keitto – lämmitä mikrossa max. 60 asteiseksi. Anna keiton vetäytyä muutama minuutti ennen syömistä, jotta kanapalat ja vihannekset pehmenevät.

 

tillredning-slanka-soppa

Muuntele Slanka-tuotteitasi

Slankka-keitot ja -pirtelöt ovat erinomaisia sellaisenaan – ne ovat myös nopeasti sulavia. Jos kuitenkin haluat vaihtelua, voit maustaa niitä makusi mukaan. Käytä luovuuttasi ja vaihtele makuja painonpudotuksesi aikana.

Jos olet valinnut Slanka Maxi -ohjelman, eli syöt vain kolme Slanka-annosta päivässä, sekä lisäksi vettä ja kahvia tai teetä, käytä makuvaihtoehtoja, jotka on merkitty **-merkillä. Käytä myös 2 rkl Slanka-kookosöljyä päivittäin (Slanka Maxi: 2tl/pvä) – se on hyödyllistä sekä lisää ekstraa ruokavalioosi.

Soppor

Maustettu keitto • Mausta keitto currylla, valkosipulilla, ruohosipulilla tai sitruunapippurilla. Jännittävää makua saat myös tabascolla tai ranskalaisella sinapilla. Cayennenpippuri ja chili ovat myös hyviä mausteita. Lisää myös hiukan Slanka-kookosöljyä kaikkiin keittoihisi.

Luksuskeitto/-liemi • Katkarapuja, raputikkuja, purjorenkaat ja parsanpalaset keitossa ovat herkullisia.