Appelsiini-mango

PIRTELÖ

Kermainen ja hyvänmakuinen pirtelö. Hedelmäinen maku appelsiinista ja mangosta. Sekoita sauvasekoittimella jääkuutioiden kanssa.

stay-in-shape-full-nutrition-flag_

PIRTELÖ APPELSIINI-MANGO

Appelsiini ja suklaa on satumaisen herkullinen yhdistelmä. Laktoositon sekoitettaessa 3 desilitraan vettä. Sopii myös sinulle, jolla ei ole laktoosi-intoleranssia, mutta jolle muut tuotteet saattavat aiheuttaa vatsaoireita.

Laktoositon valikoima sisältää proteiininlähteenä herneproteiinia ja laktoositonta rasvatonta maitoa. Maku on erilainen kuin perusvalikoimamme tuotteissa, eikä sitä siksi ole yhtä helppo saada täyteläiseksi. Makeutettu steviasta uutetuilla stevioglykosideilla sekä hedelmäsokerilla.

Käyttövalmiissa tuotteissa laktoosia <0.01 % annosta kohti.
Jauhe sekoitetaan ensin veteen:
Keitot ja pirtelöt: 46 g jauhetta / 300 ml vettä

SLANKAN LAKTOOSITON VALIKOIMA

Valmistus

Sekoita pussin sisältö ja noin 2,5 – 3 desilitraan kylmää vettä Slanka-shakerissa. Juo 10 minuutin sisään. Vinkki: Kylmä pirtelö – hyvää jääpalojen kanssa. Käytä sähkövatkainta saavuttaaksesi parhaan lopputuloksen laktoosittomassa valikoimassamme.

Muuntele Slanka-aterioitasi

Slankan keitot ja pirtelöt ovat herkullisia sellaisinaan – ja erittäin helposti sulavia. Jos haluat vaihtelua, voit maustaa niitä oman makusi mukaan. Ehkä löydät suosikkivariaatiosi alla olevalta listalta. Käytä luovuuttasi ja kokeile erilaisia makuja painonpudotuksesi aikana.
Slanka Maxin valinnet, eli kolme Slanka-annosta, vettä sekä muutaman kupin kahvia tai teetä päivässä nauttivat, voivat käyttää makuvaihtoehtoja, jotka on merkitty **-merkein. Sisällytä mukaan 2 rkl Slanka-kookosöljyä päivässä (Maxi – 2 tl/pvä) – Se tuo hyötyä ja lisää ohjelman tehoa.

Luxuspirtelö

variera-slanka-vlcd-viktminskningSekoita Slankaan hedelmiä ja marjoja makusi mukaan. Lisää joukkoon jääpaloja sekä tilkka kylmää vettä ja sekoita tehosekoittimella kuohkeaksi. Lisää vettä ja jäitä.