Yksinkertaisen hyvää!

sa-enkelt-sa-gott3

Slankan hyvänmakuiset pirtelöt, keitot ja vanukkaat kaikille, jotka haluavat helpottaa ja lyhentää matkaa kevyempään ja terveellisempään elämään. Tarvitset päivässä vain kolme Slanka-annosta, noin 170 kaloria per annos. Suositushinta noin 2,50 € per annos.

Slanka on markkinoiden ensimmäinen VLCD-tuote (very low calorie diet), joka ei sisällä aspartamia, gluteiinia eikä soijajauhoja. Slanka täyttää Ruotsin Livsmedelsverketin VLCD-tuotteille (niukkaenerginen aterian korvike painon pudottamiseen) asettamat vaatimukset.

Slanka VLCD pirtelöt, keitot ja vanukkaat ovat täynnä proteiinia. Maitoproteiini sisältää kaikki tarpeelliset aminohapot.

Slanka-pussit voi kierrättää polttojätteenä.

Laktoositon- ja gluteeniton!

Slanka-laktosfri-vlcd-soppa-shake

VLCD – Pirtelöt ja keitot

Sinulle, jonka vatsa ei kestä tavanomaisia pirtelöitä sekä kaikille, jotka haluavat nauttia Slankan uusista, herkullisista mauista vähin kalorein. Slankan laktoosittomat ja gluteenittomat pirtelöt ja keitot ovat ainutlaatuisia niukkaenergisiä tuotteita.

Valikoimastamme löytyy useita herkullisia laktoosittomia pirtelöitä ja keittoja. Tuotteet eivät sisällä pähkinää, eivätkä aspartamia tai soijajauhoja. Kaikki tuotteet valmistetaan ensiluokkaisista ja luonnonmukaisista raaka-aineista. Kaikki Slankan ateriat sopivat allergikoille.

 

SLANKAN LAKTOOSITTOMAT TUOTTEET

Tuunaa Slankkasi, herkulliset vinkit!

shakes_in_sunSlanka-keitot ja -pirtelöt ovat huippuhyviä sellaisineen. Jos kuitenkin haluat vaihtelua, voit maustaa niitä makusi mukaan. Käytä luovuutta ja vaihtele makuja painonpudotuksesi aikana.

Täältä löydät monia hyviä vinkkejä! »

UUTUUS! Appelsiinisuklaa pirtelö

Så god kombination med choklad och apelsin.

Laktosfri när den blandas med 3 dl vatten. Passar också dig som inte är laktosintolerant och dig som känner av buller i magen av andra produkter. Glutenfri.

Neuvot perustuvat kokemukseen

Voit ottaa meihin yhteyttä turvallisin mielin. Slankan takana on joukko asiantuntijoita, joilla on monipuolinen kokemus useilta eri aloilta sekä konsultointityöstä painonhallinnan ja VLCD-tuotteiden parista. Neuvontamme ja palvelumme perustuvat vankkaan tietopankkiin, jonka pohjalta olemme luoneet korkealaatuisen, ruotsalaisen tuotteen moderniin painonhallintaan sekä toimivan mallin tehokkaaseen laihtumiseen.

Olemme sinua varten, mutta sinä itse päätät! Saat aina apua, mutta sinun tulee itse olla yhteydessä meihin. Saat tukea, puhelimitse, Skypessä, postilla tai henkilökohtaisen käynnin muodossa. Näin sovitamme antamamme tuen jokaisen omaan painonhallintaohjelmaan sekä tarpeisiin.

Löydä Slanka-valmentajasi »

allergi_singel
Tietoa allergeeneistä

Laktoosittomien ja gluteenittomien tuotteiden valikoima!


LAIHDUTUSOHJELMAT
slanka-viktprogram

INSPIROIDU
ga-ner-i-vikt-bli-inspirerad