Thai

LAKTOOSITON KEITTO

Smakrik, mustig laktosfri soppa smaksatt med lite kyckling, cayenne, ingefära, citrongräs och annat gott.

stay-in-shape-full-nutrition-flag_

THAI-KEITTO

Maukas, täyteläinen ja laktoositon keitto, johon makua tuovat kana, cayenne, inkivääri, sitruunaruoho sekä muut maukkaat maut.

Ainesosat

Rasvatonta maitojauhetta, jonka laktoosipitoisuutta vähennetty, herneproteiini, muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, soijalesitiini, mineraalit (magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, magnesium- fosfaatti, kaliumfosfaatti, kalsium- fosfaatti, natriumkloridi, ferridifosfaatti, natriummolybdaattia, sinkkisulfaatti, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti) ja vitamiinit (C, E, B3 , B7, A, B5, B12, B9, B6, D3, B1, B2, K), tomaattijauhe, kasviöljy (rapsi), kanan paloja (valkoinen kananliha, suola, antioksidantti askorbyylistearaattia, alfa-tokoferoli, lesitiini ja sitruunahappo), mausteuutteet (cayennenpippuri, inkivääri), aromi (sisältää muna), suola, purjosipuli, sieni, paprika, valkosipuli jauhe, stabilointiaine ksantaanikumi ja karrageeni, sitruunaruoho, väriaineet, beetakaroteeni.

Ravintosisältö Slanka Thai-keitto

per 100g per annos (=46 g) per päiväannos (=138 g)
Energia kcal/kJ 1600/380 740/170 2200/520
Proteiina g 36 17 50
Hiilihydraatteja g 36 17 50
joista sokereita g 17 8 23
Rasvaa g 9,5 4,5 13
joista tyydyttyneitä rasvoja g 1,5 0,5 2
joista linolihappoja g 2,2 1 3
Kuituja g 3 1,5 4
A-vitamiini mg 0,8 0,4 1,1
D-vitamiini μg 4,1 1,9 5,7
E-vitamiini mg 8,2 3,8 11
K-vitamiini μg 51 23 70
Tiamiini mg 1,2 0,6 1,7
Riboflaviini mg 1,8 0,8 2,5
Niasiini mg 14 6,4 19
B6-vitamiini mg 1,6 0,7 2,2
B12-vitamiini μg 3,2 1,5 4,4
Folasiini μg 170 78 230
Biotiini μg 83 38 115
Pantoteenihappo mg 5,8 2,7 8
C-vitamiini mg 58 27 80
Natrium (Na) g 2,3 1,1 3,2
Kalium (K) g 1,5 0,7 2,1
Kalsium (Ca) g 0,7 0,3 1
Kloridi (Cl) g 3,4 1,6 4,7
Fosfori (P) mg 1060 490 1460
Magnesium (Mg) mg 320 150 440
Rauta (Fe) mg 13 6 18
Sinkki (Zn) mg 11 5,1 15
Kupari (Cu) mg 1,5 0,7 2,1
Jodi (I) μg 120 55 170
Mangaani (Mn) mg 1,8 0,8 2,5
Kromi (Cr) μg 41 19 57
Seleni (Se) μg 41 19 57
Molybdeeni (Mo) μg 170 78 230

Valmistus

Sekoita pussin sisältö noin 2,5-3 desilitraan kylmää vettä. Sekoita Slanka-shakerissa. Älä ravista, kun käytät kuumaa vettä. Syö 10 minuutin kuluttua. Lämmin keitto – lämmitä mikrossa max. 60 asteiseksi. Anna keiton vetäytyä muutama minuutti ennen syömistä, jotta kanapalat ja vihannekset pehmenevät.

tillredning-slanka-soppa

Muuntele Slanka-tuotteitasi

Slankka-keitot ja -pirtelöt ovat erinomaisia sellaisenaan – ne ovat myös nopeasti sulavia. Jos kuitenkin haluat vaihtelua, voit maustaa niitä makusi mukaan. Käytä luovuuttasi ja vaihtele makuja painonpudotuksesi aikana.

Jos olet valinnut Slanka Maxi -ohjelman, eli syöt vain kolme Slanka-annosta päivässä, sekä lisäksi vettä ja kahvia tai teetä, käytä makuvaihtoehtoja, jotka on merkitty **-merkillä. Käytä myös 2 rkl Slanka-kookosöljyä päivittäin (Slanka Maxi: 2tl/pvä) – se on hyödyllistä sekä lisää ekstraa ruokavalioosi.

SopporMaustettu keitto • Mausta keitto currylla, valkosipulilla, ruohosipulilla tai sitruunapippurilla. Jännittävää makua saat myös tabascolla tai ranskalaisella sinapilla. Cayennenpippuri ja chili ovat myös hyviä mausteita. Lisää myös hiukan Slanka-kookosöljyä kaikkiin keittoihisi.

Luksuskeitto/-liemi • Katkarapuja, raputikkuja, purjorenkaat ja parsanpalaset keitossa ovat herkullisia.