Thai
LAKTOOSITON KEITTO

Smakrik, mustig laktosfri soppa smaksatt med lite kyckling, cayenne, ingefära, citrongräs och annat gott.
THAI-KEITTO
Maukas, täyteläinen ja laktoositon keitto, johon makua tuovat kana, cayenne, inkivääri, sitruunaruoho sekä muut maukkaat maut.
Ainesosat
Rasvatonta maitojauhetta, jonka laktoosipitoisuutta vähennetty, herneproteiini, muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, soijalesitiini, mineraalit (magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, magnesium- fosfaatti, kaliumfosfaatti, kalsium- fosfaatti, natriumkloridi, ferridifosfaatti, natriummolybdaattia, sinkkisulfaatti, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti) ja vitamiinit (C, E, B3 , B7, A, B5, B12, B9, B6, D3, B1, B2, K), tomaattijauhe, kasviöljy (rapsi), kanan paloja (valkoinen kananliha, suola, antioksidantti askorbyylistearaattia, alfa-tokoferoli, lesitiini ja sitruunahappo), mausteuutteet (cayennenpippuri, inkivääri), aromi (sisältää muna), suola, purjosipuli, sieni, paprika, valkosipuli jauhe, stabilointiaine ksantaanikumi ja karrageeni, sitruunaruoho, väriaineet, beetakaroteeni.
Ravintosisältö Slanka Thai-keitto
per 100g | per annos (=46 g) | per päiväannos (=138 g) | |
---|---|---|---|
Energia kcal/kJ | 1600/380 | 740/170 | 2200/520 |
Proteiina g | 36 | 17 | 50 |
Hiilihydraatteja g | 36 | 17 | 50 |
joista sokereita g | 17 | 8 | 23 |
Rasvaa g | 9,5 | 4,5 | 13 |
joista tyydyttyneitä rasvoja g | 1,5 | 0,5 | 2 |
joista linolihappoja g | 2,2 | 1 | 3 |
Kuituja g | 3 | 1,5 | 4 |
A-vitamiini mg | 0,8 | 0,4 | 1,1 |
D-vitamiini μg | 4,1 | 1,9 | 5,7 |
E-vitamiini mg | 8,2 | 3,8 | 11 |
K-vitamiini μg | 51 | 23 | 70 |
Tiamiini mg | 1,2 | 0,6 | 1,7 |
Riboflaviini mg | 1,8 | 0,8 | 2,5 |
Niasiini mg | 14 | 6,4 | 19 |
B6-vitamiini mg | 1,6 | 0,7 | 2,2 |
B12-vitamiini μg | 3,2 | 1,5 | 4,4 |
Folasiini μg | 170 | 78 | 230 |
Biotiini μg | 83 | 38 | 115 |
Pantoteenihappo mg | 5,8 | 2,7 | 8 |
C-vitamiini mg | 58 | 27 | 80 |
Natrium (Na) g | 2,3 | 1,1 | 3,2 |
Kalium (K) g | 1,5 | 0,7 | 2,1 |
Kalsium (Ca) g | 0,7 | 0,3 | 1 |
Kloridi (Cl) g | 3,4 | 1,6 | 4,7 |
Fosfori (P) mg | 1060 | 490 | 1460 |
Magnesium (Mg) mg | 320 | 150 | 440 |
Rauta (Fe) mg | 13 | 6 | 18 |
Sinkki (Zn) mg | 11 | 5,1 | 15 |
Kupari (Cu) mg | 1,5 | 0,7 | 2,1 |
Jodi (I) μg | 120 | 55 | 170 |
Mangaani (Mn) mg | 1,8 | 0,8 | 2,5 |
Kromi (Cr) μg | 41 | 19 | 57 |
Seleni (Se) μg | 41 | 19 | 57 |
Molybdeeni (Mo) μg | 170 | 78 | 230 |
Valmistus
Sekoita pussin sisältö noin 2,5-3 desilitraan kylmää vettä. Sekoita Slanka-shakerissa. Älä ravista, kun käytät kuumaa vettä. Syö 10 minuutin kuluttua. Lämmin keitto – lämmitä mikrossa max. 60 asteiseksi. Anna keiton vetäytyä muutama minuutti ennen syömistä, jotta kanapalat ja vihannekset pehmenevät.
Muuntele Slanka-tuotteitasi
Slankka-keitot ja -pirtelöt ovat erinomaisia sellaisenaan – ne ovat myös nopeasti sulavia. Jos kuitenkin haluat vaihtelua, voit maustaa niitä makusi mukaan. Käytä luovuuttasi ja vaihtele makuja painonpudotuksesi aikana.
Jos olet valinnut Slanka Maxi -ohjelman, eli syöt vain kolme Slanka-annosta päivässä, sekä lisäksi vettä ja kahvia tai teetä, käytä makuvaihtoehtoja, jotka on merkitty **-merkillä. Käytä myös 2 rkl Slanka-kookosöljyä päivittäin (Slanka Maxi: 2tl/pvä) – se on hyödyllistä sekä lisää ekstraa ruokavalioosi.
Maustettu keitto • Mausta keitto currylla, valkosipulilla, ruohosipulilla tai sitruunapippurilla. Jännittävää makua saat myös tabascolla tai ranskalaisella sinapilla. Cayennenpippuri ja chili ovat myös hyviä mausteita. Lisää myös hiukan Slanka-kookosöljyä kaikkiin keittoihisi.
Luksuskeitto/-liemi • Katkarapuja, raputikkuja, purjorenkaat ja parsanpalaset keitossa ovat herkullisia.