Vihreä keitto

LAKTOOSITON KEITTO

Täyteläinen laktoositon vihanneskeitto vaativaan makuun.

Varma kalorienrajoittaja, joka maistuu hyvälle ja on täynnä ravinteita.

stay-in-shape-full-nutrition-flag_

VIHREÄKEITTO

Täyteläinen, laktoositon vihanneskeitto vaativaan makuun. Varma kalorienrajoittaja, joka maistuu hyvälle ja on täynnä ravinteita.
Vinkki! Käytä tätä keittoa aterian pohjana. Voit kasata keittosi yhdistämällä erilaisia raaka-aineita, kuten parsakaalia, rapuja tai lohikuutioita. Anna mielikuvituksesi lentää. Lisää myös Slanka-kookosöljyä, niin saat täyteläisemmän maun.

Ainesosat

Rasvatonta maitojauhetta, jonka laktoosipitoisuutta vähennetty, herneproteiini, muunnettu tärkkelys, aromi (sisältää selleriä), soijalesitiini, pinaattijauhe, mineraalit (magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, magnesiumfosfaatti, kaliumfosfaatti, kalsiumfosfaatti, natriumkloridi, ferridifosfaatti, natriummolybdaattia, sinkkisulfaatti, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti) ja vitamiinit (C, E, B3, B7, A, B5, B12, B9, B6, D3, B1-vitamiini, B2, K), kasviöljy (rapsi), sipuli jauhe, suola, peruna hiutaleet, ruohosipuli, stabilointiaine ksantaanikumi ja karrageeni, hiivauute, sitruunahappo, valkosipulijauhe, valkopippuri.

Ravintosisältö Slanka Vihreäkeitto

per 100g per portion (=46 g) per dygnsdos (=138 g)
Energia kcal/kJ 1550/380 710/170 2150/520
Proteiinia g 36 17 50
Hiilihyraatteja g 36 17 50
joista sokereita g 16 7,5 22
Rasvaa g 9 4 12
joista tyydyttyneitä rasvoja g 1,5 0,5 2
Suolaa 5,8 2,7 8
joista linolihappoja g 2,2 1 3
Laktoosia g * max 0,05 max 0,02 max 0,07
Kuitua g 2,5 1 3,5
A-vitamiini mg 0,8 0,4 1,1
D-vitamiini μg 4,1 1,9 5,7
E-vitamiini mg 8,2 3,8 11
K-vitamiini μg 51 23 70
Tiamiini mg 1,2 0,6 1,7
Riboflaviini mg 1,8 0,8 2,5
Niasiini mg 14 6,4 19
B6-vitamiini mg 1,6 0,7 2,2
B12-vitamiin μg 3,2 1,5 4,4
Folasiini μg 170 78 230
Biotiini μg 83 38 115
Pantoteenihappo mg 5,8 2,7 8
C-vitamiini mg 58 27 80
Natrium (Na) g 2,3 1,1 3,2
Kalium (K) g 1,5 0,7 2,1
Kalsium (Ca) g 0,7 0,3 1
Kloridi (Cl) g 3,4 1,6 4,7
Fosfori (P) mg 1060 490 1460
Magnesium (Mg) mg 320 150 440
Rauta (Fe) mg 13 6 18
Sinkki (Zn) mg 11 5,1 15
Kupari (Cu) mg 1,5 0,7 2,1
Jodi (I) μg 120 55 170
Mangaani (Mn) mg 1,8 0,8 2,5
Kromi (Cr) μg 41 19 57
Seleeni (Se) μg 41 19 57
Molybdeeni (Mo) μg 170 78 230
  • Käyttövalmiit tuotteet sisältävät <0,01% laktoosia, kun annostelu on á 46 g jauhetta sekoitettuna vähintään 300ml:n vettä.

Valmistus

Sekoita pussin sisältö noin 2,5-3 desilitraan kylmää vettä. Sekoita Slanka-shakerissa. Älä ravista, kun käytät kuumaa vettä. Syö 10 minuutin kuluttua. Lämmin keitto – lämmitä mikrossa max. 60 asteiseksi. Anna keiton vetäytyä muutama minuutti ennen syömistä, jotta kanapalat ja vihannekset pehmenevät.

tillredning-slanka-soppa

Muuntele Slanka-tuotteitasi

Slanka-keitot ja -shaket ovat erinomaisia sellaisenaan – ne ovat myös nopeasti sulavia. Jos kuitenkin haluat vaihtelua, voit maustaa niitä makusi mukaan. Käytä luovuuttasi ja vaihtele makuja painonpudotuksesi aikana.

Vinkkejä • Ripottele päälle paahdettuja siemeniä, lisää vihreitä vihanneksia (esim. parsakaalin kukintoja, tuoreita yrttejä, purjorenkaita) ja lisää pala sinihomejuustoa. Kuoritut katkaravut, lohikuutiot tai kovaksi keitetty muna (puolikkaina tai jauhettuna) tuovat myös paljon makua. (Ei Maxi)

Sekoita hiukan Slanka-kookosöljyä kaikkiin keittoihisi tuomaan lisää makua ja täyteläisyyttä.