Vihreä keitto
LAKTOOSITON KEITTO

Täyteläinen laktoositon vihanneskeitto vaativaan makuun.
Varma kalorienrajoittaja, joka maistuu hyvälle ja on täynnä ravinteita.
VIHREÄKEITTO
Täyteläinen, laktoositon vihanneskeitto vaativaan makuun. Varma kalorienrajoittaja, joka maistuu hyvälle ja on täynnä ravinteita.
Vinkki! Käytä tätä keittoa aterian pohjana. Voit kasata keittosi yhdistämällä erilaisia raaka-aineita, kuten parsakaalia, rapuja tai lohikuutioita. Anna mielikuvituksesi lentää. Lisää myös Slanka-kookosöljyä, niin saat täyteläisemmän maun.
Ainesosat
Rasvatonta maitojauhetta, jonka laktoosipitoisuutta vähennetty, herneproteiini, muunnettu tärkkelys, aromi (sisältää selleriä), soijalesitiini, pinaattijauhe, mineraalit (magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, magnesiumfosfaatti, kaliumfosfaatti, kalsiumfosfaatti, natriumkloridi, ferridifosfaatti, natriummolybdaattia, sinkkisulfaatti, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti) ja vitamiinit (C, E, B3, B7, A, B5, B12, B9, B6, D3, B1-vitamiini, B2, K), kasviöljy (rapsi), sipuli jauhe, suola, peruna hiutaleet, ruohosipuli, stabilointiaine ksantaanikumi ja karrageeni, hiivauute, sitruunahappo, valkosipulijauhe, valkopippuri.
Ravintosisältö Slanka Vihreäkeitto
per 100g | per portion (=46 g) | per dygnsdos (=138 g) | |
---|---|---|---|
Energia kcal/kJ | 1550/380 | 710/170 | 2150/520 |
Proteiinia g | 36 | 17 | 50 |
Hiilihyraatteja g | 36 | 17 | 50 |
joista sokereita g | 16 | 7,5 | 22 |
Rasvaa g | 9 | 4 | 12 |
joista tyydyttyneitä rasvoja g | 1,5 | 0,5 | 2 |
Suolaa | 5,8 | 2,7 | 8 |
joista linolihappoja g | 2,2 | 1 | 3 |
Laktoosia g * | max 0,05 | max 0,02 | max 0,07 |
Kuitua g | 2,5 | 1 | 3,5 |
A-vitamiini mg | 0,8 | 0,4 | 1,1 |
D-vitamiini μg | 4,1 | 1,9 | 5,7 |
E-vitamiini mg | 8,2 | 3,8 | 11 |
K-vitamiini μg | 51 | 23 | 70 |
Tiamiini mg | 1,2 | 0,6 | 1,7 |
Riboflaviini mg | 1,8 | 0,8 | 2,5 |
Niasiini mg | 14 | 6,4 | 19 |
B6-vitamiini mg | 1,6 | 0,7 | 2,2 |
B12-vitamiin μg | 3,2 | 1,5 | 4,4 |
Folasiini μg | 170 | 78 | 230 |
Biotiini μg | 83 | 38 | 115 |
Pantoteenihappo mg | 5,8 | 2,7 | 8 |
C-vitamiini mg | 58 | 27 | 80 |
Natrium (Na) g | 2,3 | 1,1 | 3,2 |
Kalium (K) g | 1,5 | 0,7 | 2,1 |
Kalsium (Ca) g | 0,7 | 0,3 | 1 |
Kloridi (Cl) g | 3,4 | 1,6 | 4,7 |
Fosfori (P) mg | 1060 | 490 | 1460 |
Magnesium (Mg) mg | 320 | 150 | 440 |
Rauta (Fe) mg | 13 | 6 | 18 |
Sinkki (Zn) mg | 11 | 5,1 | 15 |
Kupari (Cu) mg | 1,5 | 0,7 | 2,1 |
Jodi (I) μg | 120 | 55 | 170 |
Mangaani (Mn) mg | 1,8 | 0,8 | 2,5 |
Kromi (Cr) μg | 41 | 19 | 57 |
Seleeni (Se) μg | 41 | 19 | 57 |
Molybdeeni (Mo) μg | 170 | 78 | 230 |
- Käyttövalmiit tuotteet sisältävät <0,01% laktoosia, kun annostelu on á 46 g jauhetta sekoitettuna vähintään 300ml:n vettä.
Valmistus
Sekoita pussin sisältö noin 2,5-3 desilitraan kylmää vettä. Sekoita Slanka-shakerissa. Älä ravista, kun käytät kuumaa vettä. Syö 10 minuutin kuluttua. Lämmin keitto – lämmitä mikrossa max. 60 asteiseksi. Anna keiton vetäytyä muutama minuutti ennen syömistä, jotta kanapalat ja vihannekset pehmenevät.
Muuntele Slanka-tuotteitasi
Slanka-keitot ja -shaket ovat erinomaisia sellaisenaan – ne ovat myös nopeasti sulavia. Jos kuitenkin haluat vaihtelua, voit maustaa niitä makusi mukaan. Käytä luovuuttasi ja vaihtele makuja painonpudotuksesi aikana.
Vinkkejä • Ripottele päälle paahdettuja siemeniä, lisää vihreitä vihanneksia (esim. parsakaalin kukintoja, tuoreita yrttejä, purjorenkaita) ja lisää pala sinihomejuustoa. Kuoritut katkaravut, lohikuutiot tai kovaksi keitetty muna (puolikkaina tai jauhettuna) tuovat myös paljon makua. (Ei Maxi)
Sekoita hiukan Slanka-kookosöljyä kaikkiin keittoihisi tuomaan lisää makua ja täyteläisyyttä.