Slanka 5:2 yhdessä LCHF tuo supertulokset!

Tämä on hyvin helppoa, ja monet Slankan käyttäjät tekevät näin:

5:2 -dieetin kahtena päivänä syöt Slanka-tuotteita ja sekoitat mukaan kookosöljyä. Saat silloin kaikki päivittäin tarvitsemasi vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, ja saat myös proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa ihanteellisessa suhteessa. Energiaa tulee vain 500 kcal päivässä.
Dieetti, joka perustuu alhaiseen hiilihydraattimäärään ja suhteellisesti korkeampaan määrään luonnollisia rasvoja pitää insuliinitason alhaisena, mikä puolestaan tehostaa rasvanpolttoa.

5:2 -kaavaa voi soveltaa mihin tahansa dieettiin. Syöt 3 Slanka-ateriaa päivässä kahden päivän ajan, ja muina päivinä syöt normaalia terveellistä ruokaa – tällä tavalla saat käyntiin tehokkaan dieetin. Mitä kehossa tapahtuu 5:2 -dieetin kahden päivän aikana vastaa sitä, mitä tapahtuu kun syöt LCHF-aterioita. Insuliinitasot pysyvät alhaalla ja keho alkaa käyttää varastoimaansa rasvaa polttoaineena. Tulet myös kylläiseksi pienemmällä määrällä ruokaa. Slanka 5:2 -dieetti LCHF säätää kehosi jo valmiiksi polttamaan rasvaa, ja rasvan poistuminen tulee vielä tehokkaammaksi.

5:2 -dieetin kahden päivän aikana naisten tulisi syödä noin 500 kcal ja miesten noin 600 kcal.
Valitset itse, mitkä kaksi päivää ovat sinun Slanka-päiviäsi, esimerkiksi:

x:

1. päivä5 2 dieten
Tavallista ruokaa

2. päivä
Tavallista ruokaa

3. päivä
Slanka-päivä
Naiset: 500 kcal
Miehet: 600 kcal

4. päivä
Tavallista ruokaa

5. päivä
Slanka-päivä
Naiset: 500 kcal
Miehet: 600 kcal

6. päivä
Tavallista ruokaa

7. päivä
Tavallista ruokaa

Suosittelemme 2 – 3 ruokalusikallista kookosöljyä päivässä 5 päivän jakson aikana, ja 2 teelusikallista päivässä 2 päivän jakson aikana.

Jos haluat pudottaa painoa hieman nopeammin voit aivan hyvin korvata osan aterioista myös 5 päivän jakson aikana.

Haluatko saada vinkkejä myös 5 päivän jaksolle? Slanka-sovelluksesta löydät hyviä reseptejä ja ostoslistoja, joista on paljon apua monille Slankan asiakkaille! Kun käytät ostoslistaa, niin vältyt tarpeettomien ostosten tekemiseltä. Keskityt ostamaan sen, mitä tarvitset, ja vältyt kiusauksilta.

Haluatko laihtua vielä nopeammin kuin 5:2 -dieetissä?
Valitse Slanka Maxi tai jokin muu seuraavista vaihtoehdoista: Slanka viktprogram