Mitä on VLCD?

Tehokasta, turvallista ja kestävää painonpudotusta

Slanka tarjoaa tehokkaan ja turvallisen keinon laihtua nopeasti pitää uusi paino pysyvästi. Mutta se vaatii vahvaa tahtoa ja oikeaa asennetta.

Opettele uusi elämänasenne:
Nyt se on todellista, nyt otan komennon käsiini ja vastaan omasta elämästäni.

Me, jotka työskentelemme Slankalla haluamme auttaa sinua löytämään uudenlaisen ajattelutavan ja uuden elämäntavan, jolloin arkipäivän rutiinisi muuttuvat terveellisemmiksi. Me tuemme ja autamme sinua, mutta olet itse kuitenkin se, joka viime kädessä tekee päätöksen uudenlaisista elämäntavoista.

Tieteelliset tutkimukset Slanka VLCD.

Tutkimusta johtivat tohtori Henrik Forssell ja lääkäri Erik Norén Blekingen sairaalasta. Tutkimuksen tulokset julkaistiin Nutrition Journal -lehdessä.

Slanka osallistuu kirurgisten menetelmien tutkimukseen

Potilaat syövät Slankaa 4 viikon ajan ennen operaatiota
Lihavuuden kirurgiseen hoitoon kohdistuva tutkimus tehdään Karlskronassa.

Katso linkki

Slanka on ryhtynyt yhteistyöhön diabetes-projektiin nimeltä ”Project 600”

Elämäntapaprojekti, joka kestää vuoden ajan.

Lue lisää Projekt 600:sta täältä

Tästä pääset tohtori Johan Fribergin blogiin

Turvallista painonhallintaa

VLCD (very low calorie diet) on testattu ja hyväksytty tuotetyyppi, jota on käytetty jo monia vuosia sairaaloissa ja laihdutusklinikoilla kaikkialla maailmassa. Sen turvallisuus on vahvistettu erilaisissa tutkimuksissa. Nyt markkinoille on tullut tähän tuoteryhmään kuuluva ruotsalaisvalmisteinen Slanka, joka täyttää Elintarvikeviraston VLCD- vaatimukset (täysipainoinen, hyvin matalaenerginen ruokavaliokorvike painonhallintaan). 18-vuoden ikärajoitus.

Sisältää ruotsalaisen, SBU:n (Ruotsin valtion lääketieteellinen arviointiyksikkö) vuonna 2002 laatiman tiivistelmän ylipainon hoitomenetelmistä (www.sbu.se ). Selvitys osoittaa, että parhaan pitkäaikaisen painonpudotuksen saavuttivat säännöllisesti kuntoilevat ja ne, jotka pudottivat paljon painoa VLCD:n avulla heti alkuvaiheessa, sekä osallistuivat neuvontaan ja seurantaan.

KÄYTTÖ
SE/NO/DK/FI
Slanka VLCD (Very Low Calorie Diet) Komplett kostersättning för viktkontroll med mycket lågt energiinnehåll/Komplett kosterstatning med lavt kaloriinnhold til bruk ved vektkontroll/Komplet kost til vægtkontrol med meget lavt energiindhold.
TO USE
A complete diet replacement for weight control with very low energy content.

Lue enemmän tästä

Nopeasti ja tehokkaasti saadaan parempia tuloksia

Tutkimukset osoittavat että nopeasti ja tehokkaasti painoa pudottavilla henkilöillä on suuremmat mahdollisuudet onnistua kuin niillä, jotka valitsevat pudottaa vähän kerrallaan. Aikaisemmin osa asiantuntijoista oli sitä mieltä, ettei nopea painonpudotus ei ole hyväksi, uudet tutkimustulokset osoittavat kuitenkin päinvastaista.

Tutkimuksissa jaettiin sata vaikeasti ylipainoista henkilöä kahteen ryhmään, joiden kaikkien piti pudottaa painostaan 15%. Ensimmäisessä tutkimusryhmässä olevien piti laihduttaa keskimäärin 1,5 kg viikossa, ja toisessa, hitaassa ryhmässä olevien 0,5 kg viikossa. Tutkijat totesivat pikalaihduttajien saavuttavan tavoitepainonsa paljon useammin kuin hitaasti laihduttavat. Kokonaiset 83% nopeaan ryhmään osallistuneista saavuttivat tavoitteensa, kun taas vain puolet hitaamman ryhmän osanottajista onnistui siinä.

– Tämä on hämmästyttävä havainto. Uudet tulokset voivat lopulta muuttaa kliinisiä sovelluksia, sanoo ruokavaliotutkija Katrina Purcell raportissaan.

VLCD Painonhallinta, elintarvikevirasto

Lue lisää tästä


Tutkimus – VLCD

Reports on tasks for scientific cooperation. Collection of data on products intended for use in very-low-calorie-diets.

Lue lisää tästä


Vårdfacket- lehdessä nro 3, 2005 kuvataan Helen Lanzin Göteborgissa, Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa tekemää väitöskirjaa. Kaksi tutkimustyötä kolmesta käsittelee VLCD:tä (very low calorie diet) ja molemmat tutkimukset osoittavat painonpudotuksen alussa olevan VLCD- jakson tuovan sekä lyhyellä, että pitemmällä tähtäimellä tavallista dieettiä parempia tuloksia. Se osoittaa myös, että pysyvämpiä pitkän tähtäimen tuloksia saadaan pitkän seurannan, sekä säännöllisten käyntien avulla, joihin yhdistyy painontarkkailu ja keskustelu.

Dagens Medicin – lehti

Läkartidningen – lehti

Livsmedelsverket