Kuka voi käyttää Slankaa?

Voivatko kaikki käyttää Slankaa?

Suurin osa ihmisistä voi korvata jonkun tai joitakin aterioita päivässä. Slanka Maxin valitsemiseksi tulee olla täysin terve. Keskustele Slanka-neuvonantajasi kanssa.

Noudatan LCHF-ruokavaliota – voinko käyttää Slankaa?

Kyllä, vallan mainiosti. Saat hyviä ravintoaineita! Yksi Slanka-annos sisältää 1/3 kaikesta kehosi päivän aikana tarvitsemasta ravinnosta – mutta vähemmän kaloreita, noin 170 kcal / ateria.

Noudatan GI-ruokavaliota – voinko käyttää Slankaa?

Kyllä, vallan mainiosti. Saat hyviä ravintoaineita! Yksi Slanka-annos sisältää 1/3 kaikesta kehosi päivän aikana tarvitsemasta ravinnosta – mutta vähemmän kaloreita, noin 170 kcal / ateria.

Olen laktoosi-intolerantikko – voinko käyttää Slankaa?

Slanka tarjoaa laktoosittoman ja gluteenittoman valikoiman: pirtelöitä ja keittoja. Sekoita suositeltuun vesimäärään. < 0.01 % laktoosia = laktoositon, valmis käytettäväksi. Kuivatuote, ei täysin laktoositon, suositeltuun vesimäärään sekoitettuna = laktoositon. Ruotsin elintarvikeviraston (Livsmedelsverket) mukaan suurin osa laktoosi-intolerantikoista voi käyttää Slankan perusvalikoiman tuotteita. Kokeile itse, miten asia on juuri sinun kohdallasi. Mikäli yliherkkyys ei ole niin vakavaa, voit testata muutamia aterioita ennen pidemmän Slanka Maxi -ohjelman aloittamista. Voit myös jakaa ruokailukerrat kahteen osaan ja pitää niiden välissä puoli tuntia sekä juoda paljon ylimääräistä vettä.

Olen gluteeniherkkä – voinko käyttää Slankaa?

Sekä keittojemme että pirtelöidemme eli VLCD-tuotteiden käyttö onnistuu ongelmitta. Slankan Suklaa-Minttu-makuiset Välipalapatukat ovat gluteenittomia, eikä tuotteisiin ole lisätty gluteenia. Tuote sisältää erityistä kaurakuitua, jota voidaan käyttää gluteenittomissa tuotteissa. Tätä kuitua Slankan tuotteet sisältävä. Myös maku Suklaa-Toffee on ollut marraskuusta 2013 lähtien gluteeniton.

Voivatko diabeetikot käyttää Slankaa?

Tyypin 2 diabeetikot voivat käyttää Slanka Maxi-, Slanka Kombi- ja Slanka Balanssi -ohjelmia. Tyypin 1 diabeetikoiden tulee kysyä asiasta lääkäriään.

Kenen ei tulisi käyttää Slanka Maxia?

Slanka Maxi -ohjelman valitakseen tulee olla täysin terve. Tyypin 1 diabeetikkojen, syömishäiriöisten, sydän- ja verisuonisairauksista kärsivien, alentuneesta munuaisten tai maksan toiminnasta kärsivien, kihtiä sairastavien, lääkityksen alaisten sekä raskaiden ja imettävien naisten sekä alle 18-vuotiaiden tai yli 70-vuotiaiden ei tulisi käyttää Slanka Maxia ilman lääkärin kanssa keskustelua. Lisätietoa saat Slanka-neuvonantajaltasi.