Slankan aterioista

Mikä on paras tapa nauttia Slanka- pirtelöni?

Slanka liukenee helposti sekoittimessa. Sekoita pussin sisältö n. 2,5 – 3 dl kylmää vettä, tai halutessasi suurempaan vesimäärään. Vihjeitä: Kylmä pirtelö – hyvää jääpalojen kanssa! Nam! Kuohkeaa ja hyvää! Jos haluat nauttia sen lämpimänä: Käytä Slankan sekoitinta. Lämmitä mikrossa korkeintaan 60- asteiseksi. Juo/syö n. 10 minuutin sisällä. HUOMIO! Älä ravista kuuman veden kanssa (ylipaine)! Jos haluat jäätelömäistä pirtelöä, laita se tehosekoittimeen jääpalojen kanssa.

Miten valmistan keittoa?

Sekoita pussin sisältö n. 2,5 – 3 dl kylmää vettä Slanka- sekoittimessa. Ravista ilman ritilää. Lämmitä mikrossa korkeintaan n. 60 asteiseksi. Anna keiton vetäytyä muutama minuutti, jotta vihannekset ja kanapalat ehtivät pehmentyä ennen niiden syömistä. Syö keitto n. 10 minuutin sisällä. Älä ravista kuuman veden kanssa (ylipaine). Halutessasi todella kermaisen, Vichyssoise- tyyppisen keiton sekoita se tehosekoittimessa. Suosittelemme päivittäistä Slanka kookosöljyn nauttimista – Maxi: 2 tl/päivä, Kombi: 2 rkl/päivä, Balans: 2-3 rkl/päivä ja 5:2: 2-3 rkl/5- päivän aikana. (Sekoita ennen jään lisäämistä.) Slankan laktoositon ja gluteiiniton valikoima sekoitetaan suositeltuun vesimäärään.

Voinko säästää ja nauttia vain kaksi Slanka- ateriaa ja tavallisen aterian Kombin valitessani?

Saatat saada liian vähän ravintoaineita. Ehdotamme kolmen Slanka- aterian nauttimista ja pienen ylimääräisen aterian lisäämistä. Näin lisäten aterioita voit hyvin, et koe olevasi niin nälkäinen ja vähennät ylensyömisen tai liian vähien ravintoaineiden saamisen mahdollisuutta. Ja vältät menemästä solmuun.

Mitä tapahtuu jos syön vähemmän kuin 3 Slankaa päivässä?

Seuratessasi Slankan nopeaa ja tehokasta painonpudotusohjelmaa poltat rasvaa tehokkaimmin syömällä vähintään 3 Slanka- ateriaa päivässä. Syödessäsi vähemmän kuin 3 Slankaa/päivä olet vaarassa polttaa lihasmassaa rasvan sijasta, eikä se ole hyvä asia

Onko sillä väliä mihin aikaan päivästä syön Slanka- ruokani?

Seuraa tavallista aamiais-, lounas-, ja päivällisrytmiäsi. Valitessasi Maxin eräs mahdollisuus on siirtää aterioita myöhemmäksi, koska näläntunne on usein vaikeinta iltaisin. Tämä kestää vain muutamia viikkoja Slanka Maxi paino- ohjelmaa seuratessasi.

Kumpaa on parempi syödä - Slankan lisäksi - hiilihydraatteja vai valkuaisaineita?

Valkuaisaineita. Ja vihanneksia (hitaita hiilihydraatteja).

Miksi?

Keho polttaa helpommin hiilihydraatteja. Hiilihydraatit palavat ensin. Tästä johtuen urheilijat tankkaavat makaronilla ennen esim. maratonjuoksua. Tankatessasi enemmän valkuaisaineilla keho jatkaa rasvan polttamista – eikä hiilihydraattien. Esimerkki: hedelmän syötyäsi keho käyttää sen ensin polttoainetta saadakseen jatkaen sen jälkeen rasvan polttamista. On siis parempi nauttia valkuaisaineita, esim. ihanaa pihviä, maukasta kalaa, rapuja tai parin munan munakasta, vettä ja ravunpyrstöjä.

Montako pistettä on yksi Slanka- ateria?

Yksi Slanka- keitto tai -pirtelö vastaa n. 4 pistettä. Yksi Slanka ateriapatukka vastaa n. 6 pistettä.

Voinko juoda Cola Light- tai vastaavia juomia syödessäni Slankaa?

Kyllä, se käy hyvin. Tavallinen vesi on kuitenkin parasta. Älä juo Cola Light- juomia rutiininomaisesti. Muista, että olet muuttamassa tapojasi – tulet kaipaamaan sitä.