Slankasta

Voinko vaihdella Slanka Maxin ja Slanka Kombin välillä kun laihdutan?

Valitessasi Maxin ketoaineet hillitsevät näläntunteesi. Heti laittaessasi suuhusi jotakin muuta saatat katkaista ketoosivaiheen. (Tässä rajana on 500 kcal ja enintään 50 g hiilihydraatteja, jotka saat kolmesta Slanka-ateriastasi.) Syödessäsi jotain sen lisäksi glykogeenivarastosi täyttyvät ja neste, 2 litraa, tulee takaisin. Vaaka saattaa näyttää 2 kg enemmän. Älä mittaa painoasi tänä aikana. Painosi laskee edelleen, mutta se kestää vain hieman kauemmin. Muista että ketoaineiden muodostuminen uudelleen kestää noin kolme päivää.

Kutistuuko vatsani kun juon Slankaa?

Vatsalaukku on vähän kuin ilmapallo, joustava ja pehmeä. Jos sen puhaltaa täyteen siitä tulee todella suuri, mutta se ei kutistu. Sanotaan että vatsalaukun tulisi olla noin oman nyrkkisi kokoinen. Tämä kannattaa pitää mielessä ruokapöydässä istuessa!

Kutistuvatko rasvasolut kun syön Slankaa?

Painosi laskiessa rasvasolut kutistuvat. Ne eivät katoa, vaan tulevat pienemmiksi.

Hidastuuko aineenvaihdunta syötyäni Slanka Maxia tai Slanka Kombia jonkin aikaa?

Aineenvaihduntasi seuraa sekä painonpudotustasi, että lihomistasi.

Kuinka paljon yleensä laihtuu Slanka Maxia käytettäessä?

Tämä vaihtelee jonkin verran, neuvottele Slanka- valmentajan kanssa juuri omista mahdollisuuksistasi. Naiset laihtuvat vähemmän, miehet enemmän.

Kuinka paljon Slanka Kombi- ohjelmalla yleensä laihtuu?

Tämä vaihtelee jonkin verran, neuvottele Slanka- valmentajan kanssa juuri omista mahdollisuuksistasi. Naiset laihtuvat vähemmän, miehet enemmän.

Onko hiilihydraattien välttäminen tärkeää Slanka Kombin valitessani?

Sinun tulisi aina välttää nopeita hiilihydraatteja. On tärkeää jättää pois kaikki, mikä sisältää valkoista sokeria, valkoisia jauhoja, ja valkoista riisiä. Niitä löytyy mm. makeisista, marmeladeista, makaronista, valkoisesta leivästä, piirakoista, kahvileivistä, pullista, suklaasta, jälkiruoista, lasagnesta, viinistä ym. Syö paljon ja erilaisia vihanneksia – ne sisältävät hyviä hiilihydraatteja. Suosittelemme myös suolan käytön vähentämistä sekä laihdutuksen aikana, että sen jälkeen. Valitessasi Slanka Kombin harjoittelet ravinnonsaannin suunnittelua ja rajoittamista. Lisäät tietämystäsi ja harjoitat tietoisuuttasi kestävää painonpudotusta varten.

Vaikuttaako Slanka sisäelimiin?

Slankan koostumus suojaa tärkeitä sisäelimiä ja lihaksia samalla kun keho käyttää rasvavarastojaan välttämättömään energiantuottoon. Ketoaineet lisäävät osaltaan tätä suojaa.

Minulla on laktoosi-intoleranssi. Voinko käyttää Slankaa?

Slanka tarjoaa laktoosittoman ja gluteiinittoman valikoiman: pirtelöitä ja keittoja. Sekoita suositeltuun vesimäärään. Sisältää käyttövalmiina < 0.01% laktoosia = laktoositon. Kuivatavarana ei täysin laktoositon, suositeltuun vesimäärään sekoitettuna = laktoositon. Elintarvikeviraston mukaan. Monet niistä asiakkaistamme joilla on laktoosi- intoleranssi voivat käyttää perustuotevalikoimaamme. Kokeile kuinka se sopii juuri sinulle. Jos yliherkkyytesi ei ole kovin vaikea, voit kokeilla muutamia aterioita ennen pitempää Slanka Maxin käyttöä. Toinen mahdollisuus on jakaa ateria kahteen osaan ja syödä/juoda se 1/2 tunnin väliajoin juoden samalla tavallista enemmän vettä.

Olen allerginen gluteiinille. Voinko käyttää Slankaa?

Voit käyttää aivan vapaasti keittojamme ja pirtelöitämme, siis VLCD-tuotteita. Slankan Suklaa-Minttu- ateriapatukat ovat gluteiinittomia, tuotteeseen ei ole lisätty gluteiinia. Se sisältää erityiskauran kuitua, jota voidaan/saadaan käyttää gluteiinittomissa tuotteissa ja jota myös Slankan tuotteissa käytetään. Myös Suklaa-Toffee- patukka on ollut gluteiiniton marraskuusta 2013 lähtien.

Ohjeiden seuraamisesta huolimatta näyttää painonlaskuni pysähtyneen - mistä se johtuu?

Älä anna periksi! Painon pysyminen välillä paikallaan on täysin normaalia. Se on vähän niin kuin keho sanoisi ”Ei, en tahdo!” Juuri nyt on tärkeää jatkaa ohjeiden ja Slanka- valmentajalta saamiesi tietojen noudattamista. Painonpudotuksesi pääsee taas pian käyntiin. Laihdutettaessa sellaiset kehon elimet kuten maksa ja munuaiset työskentelevät voimakkaasti, rasva ja lihaksisto tulevat sopeutumaan. Epäillessäsi ota esiin mittanauha ja mittaa itsesi punnitsemisen sijasta.

Jos sen sijaan paastoan - mikä ero sillä on?

Laihtuessasi VLCD:n avulla (very low calorie diet) saat täysipainoista ravintoa, jossa hiilihydraatit, rasva ja valkuaisaineet ovat tasapainossa keskenään. Saat kaikki tarvitsemasi vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet. Kehosi polttaa rasvaa. Perinteisessä paastossa keho polttaa ennen kaikkea lihaskudosta ja vain vähän ylimääräistä rasvaa.

Voinko säilyttää valmista Slanka- ateriaani termospullossa?

Valmiiksi sekoitettu Slankasi on tuoretavara, ja se pitää syödä 10-15 minuutin kuluessa.

Voinko käyttää Slankaa imettäessäni?

Suosittelemme että odotat hieman Slanka- ruoan käyttöä. Sinulla on kylliksi aikaa syödä Slankaa myöhemminkin. Sinun ei tulisi syödä Slankaa imettäessäsi osaltaan siitä syystä, että lapsesi pienen maksan on vielä vaikea pilkkoa mineraaleja.

Lopettaessani Slankan - nouseeko painoni taas?

Painonpudotus ja saavutetun painon pysyminen on elintapojen muutoskysymys. Painosi nousee heti vanhoihin tapoihisi palatessasi riippumatta käyttämästäsi laihdutusmenetelmästä. Pidä Slanka luonnollisena osana ruokavaliotasi. Jos syöt viikonloppuisin hieman enemmän, voit tasapainottaa sen viikolla korvaamalla 5-10 ateriaa/välipalaa Slanka- aterialla. Toisinaan voit valita aamiaisen, toisinaan lounaan. Joskus voit nauttia sen välipalana, tai puoli tuntia ennen kuin menet ulos syömään – se auttaa sinua syömästä liikaa. Ajattele, että kehosi täydentää iloisesti rasvavarastonsa odottaen nälkää, jota ei tulekaan.

Kuinka paljon minun pitäisi ottaa Slanka Kookosöljyä?

Slanka Maxi 2 tl/päivä Slanka Kombi 2 rkl/päivä Slanka Balans 2-3 rkl/päivä 5:2-dieetti 2-3 rkl/päivä 5- päivänä ja 2-päivänä syöt 2 tl/päivässä.