Tietoa mahdollisista sivuvaikutuksista

Minua huimaa

Slanka Maxin aikana sinun tulee juoda vettä päivittäin n. 3 litraa. Jos sinua huimaa, tarvitset yleensä lisää vettä.

Toimiiko vatsani?

Suosittelemme Slanka Kookosöljyn nauttimista päivittäin. Maxi: 2tl/päivä, Kombi: 2rkl/päivä, Balans/5:2: 2-3rkl/päivä. Stressi, istumatyö, tee, liian vähäinen vedenjuonti, liian vähäinen liikunta ym. voivat vaikuttaa vatsan toimintaan. Ummetus on tavallinen istumatyötä tekevien ja stressaantuneiden ihmisten ongelma. Monet asiakkaistamme suosittelevat hedelmä & kuitu- valmisteiden nauttimista pillerien muodossa. Ota yksi tällainen pilleri 3. iltana ellei vatsasi ole toiminut, niele se runsaan veden kanssa. Tai käytä psylliumsiementen kuoria tai pellavansiemeniä pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Enintään 1 rkl päivässä. Ketoosivaiheesi saattaa katketa, mutta painonlaskusi jatkuu. Voit käyttää satunnaisesti Vi-Sibliniä ja lieviä laksatiivituotteita.

Miksi pitää juoda paljon vettä?

Syömämme ruoka koostuu enimmäkseen vedestä. Siirtyessäsi tavallisesta ruoasta Slankan VLCD- ravintoon, tulee menetetty nesteiden saanti korvata runsaammalla veden juomisella. Näin säästyt huimaukselta, päänsäryltä, väsymykseltä, huonotuulisuudelta, ihon kuivumiselta, ja lihasheikkoudelta. Nesteytyksen lisääminen auttaa kehoa poistamaan rasvanpoltossa syntyneitä kuona- aineita. Slanka on erittäin tiivistetyssä muodossa oleva ravinnonkorvike, ja lisätty nesteytys laimentaa tiivistettyjä mineraaleja keholle helpommin käytettävään muotoon.

Miksi virtsaan niin paljon?

Syödessäsi tavallista ruokaa saat enemmän mm. kehoon vettä sitovia suoloja. Juot nyt myös enemmän, koska Slanka- ateria on niin tiivistetyssä muodossa.

Voin hieman pahoin syödessäni Slanka- ateriaani. Miksi?

Jotkut ihmiset eivät kestä tiivistetyssä muodossa olevia mineraaleja ja vitamiineja. Ongelma häviää kun juot vettä ennen ja jälkeen Slanka- aterian. Ellei se auta voit jakaa annoksen ja syödä sen kahdessa osassa. Maxia käyttäessäsi jaat siis kolme Slanka- ateriaasi kuudelle ruokailukerralle.

En nuku aina hyvin Slankaa käyttäessäni, mistä se johtuu?

Ketoaineet saavat sinut tuntemaan itsesi pirteäksi ja tarvitset vähemmän unta.

Eikö minun pitäisi siis nauttia Slankaa myöhään illalla?

On tärkeää nauttia kolme Slanka- ateriaasi pitkin päivää, siis hereilläoloaikanasi. Yritä löytää rytmi ja syö aamiaista, lounasta ja päivällistä tiettyinä aikoina laihdutusohjelmasi aikana ja sen jälkeen.Content goes here

Miten toimin jos minulla on ummetusta?

Monet saavat vatsansa toimimaan juomalla lasillisen lämmintä vettä. Slanka Kookosöljyn nauttiminen päivittäin tekee hyvä sekä vatsalle, että suolistolle. Kokeile hedelmä- ja kuitutabletteja. Voit käyttää myös VI-Sibliniä, psylliuminkuoria tai lieviä laksatiivivalmisteita. Keskustele apteekkarin kanssa. Tai kokeile sekoittaa yksi Samariinipussillinen lämpimään veteen. Juo enemmän vettä ja liiku. Kuivaharjaa mielellään koko kehosi, ennen kaikkea vatsa myötäpäivään. Muista että Slanka Maxia jonkin aikaa käytettyäsi suolistosi ei ole kovin täynnä. Päivittäinen vessassa käynti ei ole aina välttämätöntä. Sinun tulisi voida aina hyvin painonpudotuksesi aikana! Ellei Slanka Maxi sovi juuri sinulle valitse Slanka Kombi.

Miksi minulla on löysä vatsa?

Saatat reagoida tiivistettyihin mineraaleihin. Kokeile jakaa Slanka- aterian jakamista kahdelle kerralle. Jotkut voivat hyvin jakaessaan kolme Slanka- ateriaansa kuudelle ruokailukerralle.

Hiukseni lähtevät. Mistä se johtuu?

Muun muassa painon nopea putoaminen, stressi ja hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa hiustenlähtöä. Tuote itsessään ei aiheuta sitä, vaan syynä on muutos elämäntavassasi. Suosittelemme sinua siirtymään Slanka Kombi -ohjelmaan ja syömään esimerkiksi kaksi Slankaa sekä kaksi pienempää ateriaa. Kun palaat tavallisen ruoan pariin, hiuksesi kasvavat takaisin, ja kokemuksemme mukaan ne kasvavat usein takaisin kiiltävämpinä ja tuuheampina kuin aiemmin.

Ystäväni sai sappikiven nopean painonpudotuksen yhteydessä. Miksi?

Suosittelemme Slankan kookosöljyn päivittäistä käyttöä. Maxi: 2 tl / päivä. Kombi: 2 rkl / päivä. Balanssi/5:2: 2-3 rkl / päivä. Nopean painonpudotuksen yhteydessä sappikiven saamisen riski kohoaa. Keho erittää kolesterolia, joka sakkautuu ja kerääntyy sappeen. Tämä synnyttää sappikiven. Ylipaino itsessään tuo mukanaan riskin sappikiveen.