Slanka Maxin valitsemisesta

Mitä

 Aloittaessasi Slanka Maxin käytön vähennät sekä kaloreita, että hiilihydraatteja. Ensimmäisten päivien aikana kehosi ottaa tarvitsemansa energian lihaksissa ja maksassa olevista varastoista, toisin sanoen glykogeenivarastoista (hiilihydraatit). Muutamien päivien kuluttua glykogeenivarastosi ovat suurin piirtein tyhjät. Silloin kehon energia-, ja hiilihydraattitarve saa sen tuottamaan ns. ketoaineita. Tämä tapahtuu maksassa. Ensin rasva pilkotaan rasvahapoiksi jotka puolestaan muutetaan ketoneiksi (ketoaineet). Sitten ketoaineet kuljetetaan verenkierron kautta aivojen polttoaineeksi. Tutkimukset osoittavat ketoaineiden auttavan kehoa polttamaan rasvaa. Juuri tämä suojaa lihassoluja laihdutettaessa. Ketonit lisäävät lisäksi virkeyttä ja hillitsevät näläntunnetta.       Useimmat Slanka Maxin käyttäjät kokevat ketoosivaiheen 3-7 vuorokauden sisällä. Päästäksesi ns. ketoosivaiheeseen sinun tulee saada korkeintaan 450-500 kcal ja 50 g hiilihydraatteja. Todettakoon vielä, että Slankalla laihdutettaessa koettava lievä ketoosi ei ole verrattavissa diabeteksen aiheuttamaan sairaalloiseen tilaan..

Toimiiko vatsani?

 Vatsan toimintaan vaikuttavat stressi, istumatyö, kahvi, tee, liian vähäinen veden juominen, liian vähäinen liikunta ym. Ummetus on tavallinen istumatyöntekijöiden ja helposti stressaantuvien ongelma. Käytä päivittäin Slanka Kookosöljyä 2 rkl/päivä. Slanka Maxia käytettäessä 2 tl/päivä. Vihjeeksi jos vatsa ei ole toiminut 3 päivään: Monet asiakkaamme suosittelevat pillerimuodossa olevia hedelmä & kuitu- tuotteita. Ota yksi pilleri kolmantena iltana runsaan veden kera. Sen jälkeen voit tarvittaessa ottaa puoli tablettia tai kokonaisen tabletin joka toinen päivä. Tai käytä psylliumin siementen kuorta tai pellavansiemeniä pakkauksen ohjeiden mukaan. Korkeintaan 1 rkl päivässä. Ei ole suurta vaaraa ketoosivaiheen katkeamisesta, ja vatsan toimiminen hyvin tärkeää! Painonpudotus jatkuu kuitenkin. Sinun tulee voida hyvin aina kun laihdutat. 

Kuinka kauan voin käyttää Slanka Maxia?

 Slanka ainoana ravintoaineena, Slanka Maxia voit syödä niin kauan kuin olet täysin terve ja ylipainoinen ja olet yhteydessä lääkäriisi tai Slanka- valmentajaasi. Slanka Kombia tai Slanka Balansia voit käyttää korvaamaan yksittäisiä aterioita tai ravinnonlisänä niin kauan kuin haluat 

Mitä voin juoda käyttäessäni Slanka Maxia?

Suosittelemme tavallista vettä. Voit juoda kahvia, teetä, mielellään punaista tai vihreää teetä, ilman sokeria ja maitoa (makeutusaineita voit käyttää), hiilihappoista kivennäisvettä kohtuullisesti ja myös Light- juomia rajoitetummin. Ajatele että olet muuttamassa käyttäytymistäsi – voit esim. alkaa kaivata hiilihapotettua vettä.

Voinko maustaa veden sitruunalla tai kurkulla käyttäessäni Slanka Maxia?

Et. Sisältää hiilihydraatteja ja otat riskin ketoosivaiheen katkaisemisesta.

Voinko syödä hedelmiä käyttäessäni Slanka Maxia?

Et. Maxia käyttäessäsi voit syödä ainoastaan 3 Slanka- ateriaa ja juoda 3 litraa vettä päivässä. Hedelmissä on hiilihydraatteja (mikä koskee myös leipää, vihanneksia ja makeisia). Syödessäsi esim. hedelmiä keho ottaa energiaa ensisijaisesti hiilihydraateista ja sitten rasvasta. Jos koet tarvitsevasi jotakin syötävää Slanka- aterioiden lisäksi, on parempi syödä hieman valkuaisaineita, esim. katkarapuja, rapuja, kanaa, tonnikalaa. Jos olet päättänyt käyttää Slanka Maxia, ei ruuan lisääminen pidä tulla tavaksi – valitse sen sijaan Slanka Kombi. Huomaa, että aina syödessäsi jotakin ylimääräistä 3 Slanka- aterian lisäksi otat riskin ketoosivaiheen loppumisesta. Painonpudotus jatkuu hitaammin.

Onko väliä mihin aikaan päivästä syön Slanka- ateriani?

Seuraa totuttua aamiais-, lounas-, ja päivällisrytmiäsi. Pidä 3-4 tunnin ateriavälit. Valitessasi Slanka Maxin voit jakaa aterian kahteen osaan. Syö aamiaista – yksi Slanka 2 tunnin kuluessa heräämisestä. Sitten voit jakaa kaksi seuraavaa ateriaa kahteen osaan, syödä lounaan ja päivällisen neljänä eri kertana (tärkeää niille joiden verensokeri laskee). Juo lämmintä vettä päivän aikana – se auttaa hillitsemään näläntunnetta.

Entä jos huijaan - olenko sotkenut kaiken?

Et toki. Painon menettäminen jatkuu, mutta vaaka voi näyttää parin kilon nousua koska ketoosivaiheen keskeytymisen vuoksi hiilihydraatit sitovat elimistöön vettä. Halutessasi jatka Slanka Maxilla niin pian kuin voit. Jos huijaat useita kertoja, suosittelemme Slanka Kombin valitsemista.

Kärsin alhaisesta verensokerista - mikä on paras toimintatapa valitessani Slanka Maxi- paino- ohjelman?

Jaa annos kahdelle eri kerralle ja sekoita ne puoleen vesimäärään. Jaat siis yhden Slanka-aterian ja jätät aterioiden väliin aina n. kaksi tuntia. Syöt siis kolme Slanka ateriaasi kuutena eri kertana.

Palelen!

Palelemme useimmiten rasvaa polttaessamme. Ja tämä on totta erityisesti Slanka Maxin valitessasi. Pukeudu lämpimiin, kauniisiin vaatteisiin. Liiku paljon ja juo lämmintä. Laita mielellään jalkaasi lämpimät sukat sänkyyn kömpiessäsi.

Minulla on kuukautiset - mitä silloin tapahtuu?

Useimmiten painon laskeminen pysähtyy väliaikaisesti. Vaaka saattaa näyttää 2 kiloa enemmän ja koet olosi turvonneeksi. Tämä johtuu mm. siitä, että keho kerää nestettä. Pysy lujana ja keskity elintapojesi muuttamiseen. Älä koskaan punnitse itseäsi enempää kuin kerran viikossa. Vesi häviää taas pian. Mittaa itsesi! Muista että muutat asennettasi – nyt ja painonpudotuksen jälkeen.

Haluan reisistäni pois 3 kg, mutta en yhtään rintakehästä. Miten onnistun tässä?

Paikallinen rasvanpoltto ei ole mahdollista. Harjoitellessa poltamme rasvaa lähinnä rasvakudoksista. Emme voi vaikuttaa siihen MISSÄ kohdassa kehoa rasva palaa.

Miksi hengitykseni alkaa haista pahalta?

Asetooni on yksi ketoaineista ja voi tuoda hengitykseen pahan hajun. Harjaa hampaitasi usein ja käytä suuvettä. Kokeile käyttää Slankan Minttupastilleja (makeutettu stevialla), jotka raikastavat hengityksesi. Useimmat voivat käyttää niitä Slanka Maxin aikana ketoosivaiheen siitä keskeytymättä. Suuvesi SB12 on myös tehokas.

Mitä tapahtuu jos syön vähemmän kuin 3 Slanka- ateriaa päivässä?

Seuratessasi Slankan nopeaa ja tehokasta painonpudotusohjelmaa sinun ei tulisi syödä vähempää kuin 3 Slanka- ateriaa päivässä. Silloin poltat rasvaa eniten. Jos syöt vähemmän kuin 3 Slankaa/päivä otat riskin lihasmassan hajoamisesta rasvan sijasta, eikä se ole hyvä asia.

Miksi ketoosi-tikku (määrittää ketoaineet) näyttää kielteistä kun 15. Maxi- päivä on menossa?

Mittaa aamuvirtsasta, sillä se on voimakkain. Silloin virtsassa on vain ylimääräisiä ketoaineita.

Voinko käyttää Slanka Maxia maanantaista perjantaihin ja viikonloppuna syödä vähän enemmän?

Katkaiset ketoosivaiheen heti kun laitat suuhusi jotakin muuta kolmen Slanka- ateriasi lisäksi. Alat taas kokea nälkää, ja teet asian vain vaikeammaksi itsellesi. Ketoosivaiheeseen pääseminen uudestaan kestää kolme päivää.

Miksi Slanka Maxi on niin tehokas?

Murrat huonot tapasi. Saat mahdollisuuden laihtua nopeasti ja innostut jatkamaan. Monista liikakiloista vapautuminen ja uuden asenteen löytäminen ruokavalioosi on muutaman harvan viikon arvoista. Painonpudotukseen kuuluu ruokatottumuksien muuttaminen. Koko loppuelämäksi. Näe se uuden, kevyemmän syömis-, ja elämäntavan alkamisena.

Olen päättänyt aloittaa Slanka Maxin käytön ja haluan pureskella jotakin. Mitä minun tulee valita?

Et voi valita mitään ruokaa kun valitset Slanka Maxin. Voit ottaa vain 2-3 rapua tai vastaavan määrän lihaa/lintua – Huomio! satunnaisesti. Kala/simpukat/lintu/liha eivät sisällä hiilihydraatteja. Ja näin pieni määrä ei katkaise ketoosivaihetta. Voit pureskella lakritsijuuritikkuja. Se tuntuu hampaissa mukavalta, mutta sitä ei pidä niellä vaan loput syljetään pois.

Voinko syödä Slanka- ateriapatukan vaikka olen valinnut Maxin?

Et. Slanka ateriapatukoissa on paljon hiilihydraatteja etkä pääse ketoosivaiheeseen.

Pitäisikö pitää taukoa jonkin aikaa Slanka Maxia syötyäni ja syödä tavallista ruokaa?

Ei. Suosittelemme, että lisäät Slanka Maxin jälkeen ensimmäisenä päivänä 100 g kalaa/simpukoita/lintua/lihaa, muina päivinä hieman vihanneksia, mieluummin sellaisenaan. Sen jälkeen jatkat kolmen Slanka- aterian syömistä päivässä ja lisäät yhden aterian ja mahdollisesti pienen välipalan, energiansaannin ollessa n. 1.000 kcal päivässä. Syöt kolme Slanka – ateriaa päivässä varmistaaksesi polttavasi rasvaa etkä lihaskudosta, ja antaaksesi kehollesi kaikki sen tarvitsemat ravintoaineet. Nyt voit harjoitella itsehillintää pitääksesi saamasi ylimääräisen kalorimäärän n. 400 kcal tasolla (3 Slanka- ateriasi lisäksi). Voit jatkaa näin, kunnes saavutat haluamasi painon.

Mikä on paras ravinnonsaannin lisäystapa tämän jälkeen?

Slanka Maxin jälkeen ravinnonsaantia on tärkeää lisätä ohjeidemme mukaisesti. Suosittelemme, että lisäät ensimmäisenä päivänä 100 g kalaa/simpukoita/lintua/lihaa ja muina päivinä lisäät hieman vihanneksia. Sen jälkeen jatkat kolmen Slanka-aterian syömistä varmistaaksesi että poltat rasvaa etkä lihasmassaa, ja että kehosi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Voit tehdä sen itsellesi helpoksi ja valita ruokavalioosi vain valkuaisaineita (lihaa, lintua, kalaa tai simpukoita), jotta laihtuisit mahdollisimman tehokkaasti. Saatat lihoa useita kiloja ellet lisää ravinnonsaantiasi tällä tavoin. Mm. vesi alkaa jälleen kerääntyä, eikä ole mukavaa nähdä kilojen taas kertyneen vaa’alle noustessasi. Voit toimia näin kunnes olet saavuttanut haluamasi painon. Sen jälkeen voit korvata haluamasi ateriamäärän Slankalla ja yhdistellä jonkin aikaa lautasmallin mukaisesti. Varmistaaksesi tasapainoisen ravintoaineiden saannin sinun tulee syödä yhteensä 1200 kcal/päivä. Painon säilyttämiseksi ja ylipainon ehkäisemiseksi suosittelemme Slanka- aterioita ruokavaliosi luonnolliseksi osaksi, ja 5-10 aterian/välipalan vaihtamista Slankaan viikottain. Syö lautasmallin mukaisesti

Kuinka paljon ylimääräisiä hiilihydraatteja voin syödä Slanka Maxin aikana?

Et yhtään.

Suunnilleen kuinka paljon ylimääräisiä valkuaisaineita voin syödä Slanka Maxi- paino-ohjelman aikana?

Et lähes yhtään.

Voinko pureskella sokeritonta purukumia tai syödä sokerittomia pastilleja Slanka Maxin aikana?

Et. Ne sisältävät sekä hiilihydraatteja, että kaloreita. On vaara ettet pääse ketoosivaiheeseen. Ksylitoli uutetaan koivusokerista, mikä on hiilihydraattia. Harjaa hampaasi usein. Suosittelemme Slankan Minttupastilleja (makeutettu stevialla) hengityksesi raikastamiseen. Useimmat voivat käyttää niitä Slanka Maxin aikana katkaisematta ketoosivaihetta. Suuvesi SB12 on myös tehokasta.

Menen juhliin lauantaina. Mitä teen?

Tosi kivaa! Vain sinä itse voit päättää jatkatko Slanka Maxia. Jos haluat olla mukana juhlissa ja syödä ja juoda, ehdotamme että syöt lähinnä kalaa, lihaa ja simpukoita ja varoen alkoholia. Mitään vaarallista ei tapahdu. Ketoosivaiheesi katkeaa ja koet itsesi nälkäiseksi. Älä punnitse itseäsi (vesi kerääntyy taas ja saatat saada 2 kg lisää). Nauti ruoasta ja juhlista ja päätä palata Slanka Maxiin heti kun voit. Vaihda yksinkertaisesti raidetta.

Olin torstaina juhlissa ja söin vain vähän ja join lasin viiniä. Olenko nyt pilannut kaiken?

Et lainkaan! Et ole pilannut mitään. Katkaisit vain ketoosivaiheen ja koet itsesi nälkäisemmäksi. Voit huomata vaa’an nousevan koska vesi alkaa taas kerääntyä kehoosi heti syötyäsi jotain muuta 3 Slanka- ateriasi lisäksi. Mitään vaarallista ei tapahdu, vain painonpudotustahtisi muuttuu. Halutessasi palata Slanka Maxiin jatkat vain kuten aikaisemminkin. Uudelleen ketoosivaiheeseen pääseminen ja vesivarastojen tyhjeneminen kestää 2-3 päivää. Neuvo: älä punnitse itseäsi useammin kuin kerran viikossa, samana päivänä ja samaan kellonaikaan.

Voinko treenata Slanka Maxin aikana?

Harjoittelu voidaan jakaa matala-, ja korkeatehoiseen harjoitteluun: Matala = sydäntä kuormitetaan osittain, mutta vain lyhyinä jaksoina. Esimerkkeinä ovat voimaharjoittelu, tenniksen pelaaminen, kävely jne. Kaikki voivat periaatteessa harjoitella matalalla teholla Slanka Maxin aikana. Kehon rakenne on ratkaisevampaa. Nesteytyksen lisääminen on tärkeää. Korkea = sydäntä kuormitetaan tiheämmin: Esim. spinning, aerobic, kova juoksu. Korkeatehoinen harjoittelu rasittaa enemmän. Esim. vähintään 30 minuuttia ennen spinning- tunnin alkua tulisi ottaa puolet ylimääräisestä Slanka-ateriasta ja loput spinning- tunnin jälkeen palautumista varten. Valitse painonhallintaohjelmistamme juuri sinulle sopiva.

Kuinka pian synnytyksen jälkeen voin aloittaa Slanka Maxin käyttämisen?

Synnytyksen jälkeen kehon tulee palautua 3 kuukautta ennen Slanka Maxin aloittamista. Jos imetät, sinun pitää myös odottaa kunnes olet lopettanut sen.

Voinko juoda Cola Light-, tai vastaavia juomia syödessäni Slankaa?

Kyllä, se sopii hyvin. Tavallinen vesi on kuitenkin parasta. Älä juo Cola Lightia rutiininomaisesti. Muista että olet muuttamassa käyttäytymistäsi – sinä saat kaivata sitä.