Nopeasti alkuun

SE ON HELPPOA – ALOITA JO TÄNÄÄN

viktminskning-1

Aseta tavoite

Pue konkreettinen tavoite sanoiksi, esim. ”jouluksi olen tavoitepainossani x kg.”

viktminskning-2

Valitse paino-ohjelma

Päätät itse painonpudotuksen tahtisi. Valitset paino-ohjelman – nopean Slanka Maxi -reitin tai hieman hitaamman Slanka Kombin. Uudessa painossasi pysyt Slanka Balanssin avulla. Lue lisää Slankan ohjelmista täältä »

viktminskning-3

Maku on tärkeä – Osta Slankaa!

Slankaa löytyy maukkaina pirtelöinä ja keittoina. Päivätarve on ainoastaan kolme Slanka-annosta, noin 170 kaloria ateriaa kohden. Osta Slankaa täältä » Lisätietoa Slankan hyvistä tuotteista »

viktminskning-4

Lataa Slanka-sovellus

Slankan sovellus auttaa sinua kilojen karsimisessa ja uuden painon säilyttämisessä. Slankan sovellus pitää sisällään monia mainioita toimintoja niin iPhonelle kuin Androidillekin. Se ei maksa mitään eikä vaadi tilausta.
LATAA ANDROIDILLE
googleplay
LATAA IPHONELLE
Appstore

viktminskning-5

Slankan neuvonta

Olemme sinua varten – mutta sinä teet päätökset! Slanka mukauttaa paino-ohjelmamme neuvot ja tuen asiakkaiden vaihtuvien tarpeiden mukaisiksi. Löydä Slanka-valmentajasi »

Lähtölaukaus!

Uusi paino, uusi terveys, uusi elämä

Painonpudotuksen ja uuden painon säilyttämisen tulee olla helppoa ja joustavaa. Mitä pikemmin aloitat, sitä pikemmin pääset tavoitteeseesi! Slankan avulla onnistut.

Ota lähtölaukaus hyvien makujemme myötä. Vain kolme ateriaa antaa sinulle kattavasti ravinteita. Löydä suosikkisi Slankan hyvänmakuisten pirtelöiden ja keittojen joukosta. Päivätarve on vain 3 kpl Slanka-annoksia, noin 170 kcal / ateria.

Ota oikea suunta. Saat lisäapua uusiin ajatustapoihin oppimiseen ja elämäntavan muutokseen Slanka TankeTräningin, 8 viikon internetpalvelun avulla.

3 annosta / päivä kattaa koko ravintotarpeesi.