”Vikt”-resan tillbaka till livet!

Jag har i hela mitt vuxna liv pendlat mellan att vara överviktig och smal, men när jag fick diagnosen fibromyalgi då sjönk hela världen för mig. Blev deprimerad och började tröstäta ännu mer, det gick så långt så att jag fick diabetes. Men inte ens när jag fick det beskedet så skrämde det mig. Gick bara direkt hem och fortsatte att äta som förr, vilket innebar att jag struntade i lunchen och istället åt choklad och jordnötsringar som jag sköljde ner med Coca Cola. Efter att ha hållit på så i ett par veckor så mådde jag ännu sämre, psyket var kört i botten, benen bar mig knappt och båda mina höfter krånglade. Droppen blev när jag ställde mig på vågen och den stod på 100 KILO!!! och jag som bara är 1.59 lång!!!

Veckan efter sökte jag upp Marie Lindhe på SLANKA-Shopen, och ska ärligheten fram så kände jag mig inte riktigt motiverad, men jag var i alla fall villig att ge det en chans.

Mitt drömmål satte jag till 60 kg (en minskning på 40 kg). Började direkt med 3 påsar om dagen och trodde att jag skulle få en fruktansvärd sockerabstinens efter allt sött som jag mer eller mindre levt på tidigare. Men döm om min förvåning när jag inte fick några besvär alls…tappade allt sötsug direkt och allt gick som en dans. Efter en vecka hade jag tappat så mycket. Sen var jag fast! Blev jättemotiverad och bara fortsatte.

Nu i september så har jag ytterligare gått ner 5 kilo och jobbar på de sista 5. Så från att ha varit en överviktig, deprimerad och sjukskriven person så är jag idag normalviktig, glad och min diabetes är som bortblåst och jag är på väg ut i arbetslivet igen genom arbetsprövning. Allt detta tack vare SLANKAS-produkter och min underbara rådgivare Marie Lindhe som stöttat mig genom hela processen.

 

TACK MARIE!!!

 

PS. En viktig del i denna resa är att även min sambo och min son blev inspirerade av min viktnedgång så idag har även de gått ner i vikt. Min sambo har tappat många kilon och har även slutat med alla mediciner för sitt höga blodtryck som nu är normalt.

Men det som gör mig mest lycklig är min sons viktnedgång, innan han gick ner i vikt så låg han på gränsen till diabetes och hade skyhöga kolesterolvärden idag är alla hans värden toppenbra!!! Han har idag gått ner åtskilligt.

Så idag är vi en frisk och lycklig familj!!!