Jag tog kontroll och lyckades!

Före och efter Slanka, Birgitta

Jag har aldrig varit gravt överviktig men har kämpat med min vikt sedan tonåren. Det har handlat om 5 till 10 kg över trivselvikt och jag har nog provat allt som finns i bantningsmetoder så som t ex flygvärdinnebantning, viktväktarna, fiberbantning m m.

När jag började med VLCD var jag trots allt lite skeptisk… Hur skulle jag klara att leva på enbart 3 soppor/shakes om dagen?? Hur det nu var gick det över förväntan. De första tre dagarna var lite jobbiga då jag längtade att få tugga på något men efter dessa dagar gick det lättare och lättare och när jag klarat av 14 dagar visade vågen kanonresultat!! Helt fantastiskt.

Jag fortsatte att kombinera med bra mat i ytterligare 4 veckor och kom i mina kläder!

Vilken vinst!! 

Jag använder det här som ett sätt att bryta sötsug och dåliga vanor, vilket är nödvändigt för mig till och från. Jag klarar inte, som vissa andra, att bara bryta och äta nyttigt och mindre. Jag måste bryta helt med Slanka Maxi, för att ”komma tillbaka” till mitt nyttiga leverne ibland.

I sommar blev det lite för mycket av det goda och alldeles för lite motion, så efter semestern tog jag kontakt med Viktklubben och Lena Villaume. Jag bestämde mig då att börja med Slanka Maxi för att få en kickstart. Efter det trappade jag upp med ett mål mat och 3 soppor/shakes, dvs Slanka Kombi. Så fort jag gått över till att kombinera med bra och sund mat började jag träna kondition och styrka. Jag mår förträffligt och det känns att jag snart nått mitt mål och trivselvikt.

Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan denna suveräna produkt!

Jag är så glad att jag hittat Slanka som smakar så mycket bättre än tidigare VLCD- produkter jag testat. Den är dessutom mycket fräschare och är mycket mer lättlösligt än något annat tycker jag. Tack Slanka!

Birgitta Björe