Gick ner i vikt – sprang Marathon!

Ända sedan tonåren har jag upplevt att jag har haft lätt att lägga på mig om jag inte haft noggrann kontroll över min kost.
Fick tidigt insikt om vilka hinder minsta övervikt kan innebära eftersom jag var medlem i trupp i elitgymnastik. Fick en ryggskada och slutade med gymnastiken, detta medförde att jag snabbt gick upp i vikt.

Efter en semesterresa fick jag till min förskräckelse insikt, via foton, att jag inte längre såg ut att vara den sportiga person som jag identifierade mig med.
Följden blev att jag drabbades av en lätt panikkänsla. Jag sökte efter snabba och säkra lösningar.

Empiriker som jag är har jag alltid dragits till det goda i livet. Slankas produktsortiment är en ren njutning smakmässigt. Det här var något som passade mig!

Viktminskningen gick oerhört snabbt vilket gjorde det lätt att fortsätta viktarbetet. Under perioden jag körde Slanka Maxi var mitt välmående på topp och det kändes skönt att produkten säkerställde att jag fick i mig samtliga vitaminer och mineraler. Totalt minskade jag 5 klädstorlekar inom loppet av 3 månader. Efter viktminskningen har det blivit oerhört roligare och lättare att springa och motionera!

Idag anmäler jag mig årligen till flertalet löpartävlingar. Har genomfört 11 Marathon och 1 Ultramarathon. Nu närmast väntar Palma de Mallorca Marathon i slutet av oktober som jag skall springa tillsammans med min pojkvän.  Viktminskningen har inneburit att jag trivs bättre med mig själv på alla plan!

Jag inspirerade många i min omgivning som till en början var mycket skeptiska – när de såg mina kortsiktiga och långsiktiga resultat blev de nyfikna och undrade hur jag gjort.
Idag håller jag min nya vikt genom att kombinera maratonlöpning med ett kontrollerat kostintag och inslag av Slankas produkter.

Jeanette Ceder, Stockholm