Alla säger att det fullständigt strålar om mig!

Anette

Jag är 54 år och arbetar som lastbilschaufför sen 1986. Jag har haft normal vikt hela livet och har lätt kunnat reglera min vikt om jag gått upp något kilo. För ca tre år sen började en förändring i och med att mitt arbete blev mer stillasittande. Jag prövade då flera olika metoder, Viktväktarmodellen, LCHF, GI, soppor o flera olika dieter, alla utan något vidare resultat.

Så en dag såg jag på nätet ett alternativ där man inte behöver binda upp sig och med ett viktprogram som verkade enkelt och effektivt. Jag skickade därför efter några provpåsar och upptäckte att dessa var mycket godare än andra produkter jag prövat plus att de höll mig mätt.

I mitt jobb som lastbilschaufför har det inneburit problem för mig att hålla regelbundna mattider och framförallt att äta bra mat.

En godispåse i bilen har varit mitt ständiga sällskap. Allt det här gjorde att jag på några år drog på mig över 10 kg övervikt.

En dag bestämde jag mig bara. Jag förberedde mig mentalt ca en månad innan, helt av egen kraft. Jag motiverade mig själv med att NU var det dags för en förändring!  Förutom min egen pepping så drog jag ner på godiset medvetet och tog även bort mjölken till kaffet.  Sen satte jag igång med Slanki Maxi, och körde det i tre veckor.

Jag blev piggare o piggare och kilona försvann undan för undan. Jag drack mängder med vatten, vilket var helt nytt för mig. Jag har alltid druckit väldigt lite vatten men i och med mina nya ”Slanka-rutiner” blev rikligt med vatten självklart.

Efter mina 3 veckor Slanka Maxi gick jag över till Slanka Kombi. Jag har nu gått ner 2 storlekar! och äntligen nått min målvikt!

När jag gick upp i vikt drog jag också på mig ett högt blodtryck. Det blodtrycket har nu återgått till sitt normala, helt otroligt! Min läkare blev helt överraskad!

Jag är helt överlycklig och mina kollegor säger att det fullständigt strålar om mig! Och precis så känner jag mig. Jag är så glad att jag hittade Slanka och att jag nu har ett verktyg att behålla min målvikt.

Anette Pettersson, Strängnäs 9 feb 2013