Din egen berättelse!

tavling_270

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna kommer att medelas innom kort.

Din egen berättelse!

Vi söker dig som vill ha ny vikt, ny hälsa och ett nytt liv!
Genom din berättelse delar du med dig och inspirerar andra.

Berätta om din viktnedgång

Tävlingen går ut på att du berättar om din viknedgång med Slanka på ett inspirerande och övertygande sätt, som får andra att äntligen vilja göra samma sak. Har du hälsomässiga vinster med din viktminskning får du gärna ha med referenser i din berättelse, såsom din läkare eller sköterska. Har du fått andra vinster som t ex att du kan springa eller dansa en hel kväll, så får du gärna ha referenser med även här. Det är också jätteroligt, men inget krav, att dokumentera med bilder. Denna tävling gäller även dig som håller vikten.

Skicka in ett foto

Skicka in ett ”före”-foto med bra kvalitet tillsammans med din berättelse om din viktminskning och livsstilsförändring samt de vinster du nu gjort. Skicka direkt till din Slanka-coach eller till kundtjanst@slanka.se. Du har tiden fram till 15 augusti 2014 på dig. De mest inspirerande och övertygande bidragen vinner. Vinsterna fördelas genom en jury bestående av representanter för Slanka Sverige AB. Du som vinner godkänner att Slanka får använda din text och bilder för inspiration i tidningar och på Internet. Även eventuell intervju från tidningar ingår.

Första pris

1 kvinna och 1 man. En härlig och spännande dag med din Slanka-coach.

• Ny frisyr
• Make up
• Nya kläder
• Fotografering
• Vinnarlunch

Dagen kommer att dokumenteras.

Andra pris

2 kvinnor och 2 män
4 st valfria askar Slanka per vinnare.
Värde ca 2000 kr.

Tredje pris

5 kvinnor och 5 män
2 st valfria askar Slanka per vinnare.
Värde ca 1000 kr.

Alla som har gått ner i vikt och alla som håller på att gå ner i vikt med Slanka kan medverka. Män och kvinnor. Inte minst de som har behållit sin vikt över en längre tid.

Skicka in direkt till din Slanka-coach eller till kundtjanst@slanka.se och uppge vem du handlar av och vem som är din Slanka-coach.

 

Läs om förra årets kvinnliga vinnare här och manliga vinnare här.

 

Slanka förbehåller sig rätten att ändra tävlingens villkor och regler för att anpassa tävlingen till förändringar på marknaden. Slankas beslut i frågor rörande tävlingen är slutgiltigt och kan ej överklagas.